Νέες επιτυχίες του Κένταυρου Αστακού στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαρτίου 2015

Νέες επιτυχίες του Κένταυρου Αστακού στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος

- ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!
- ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
- ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΖΟΥΛΑ ΚΩΝ/ΝΑ και ΚΟΝΙΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Ξανά στην κορυφή ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ. Αυτή τη φορά στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος που διεξήχθη την 27, 28 και 29 Μαρτίου 2015 στη Χαλκίδα. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε με δύο αθλήτριες και κατάφεραν και οι δύο να κατακτήσουν χρυσά μετάλλια.

ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ οι αθλήτριες ΖΟΥΛΑ Κων/να και ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία οι οποίες να σημειωθεί ότι μετά την επιτυχία τους στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που έγινε στη ΣΟΦΙΑ της Βουλγαρίας σε λιγότερο από μια εβδομάδα συμμετείχαν ακούραστες πάλι σε πρωτάθλημα κατακτώντας για μια ακόμη φορά την κορυφή.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις Αθλήτριες για τις συνεχείς διακρίσεις τους, οι οποίες μαζί και με τους άλλους αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ δημιουργούν μια αξιοζήλευτη αθλητική πορεία, ανεβάζοντας τον σύλλογο της πόλης και κατ΄ επέκταση και την ίδια την πόλη ψηλά στο αθλητικό χάρτη της χώρας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad