Eurovision 2015: Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαρτίου 2015

Eurovision 2015: Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό

Το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε. Η κριτική επιτροπή και ο κόσμος διάλεξαν.

Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision είναι το One Last Breath με την Μαρία - Έλενα Κυριάκου. Την ανακοίνωση έκανε η Έλενα Παπαρίζου με τον προέδρο της κριτικής επιτροπής.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και της επιτροπής. Έτσι λοιπόν σε δύο μήνες θα βρεθεί στη Βιέννη όπου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος διαγωνισμός της Eurovision.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό και συγκεκριμένα θα ανοίξει τη βραδιά αφού έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στη πρώτη θέση.

Καλή επιτυχία Ελλάδα!



πηγή: gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad