Σε τίτλους :
Αρχική » » Συμμετοχή του «Κένταυρου» στον 5ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος»

Συμμετοχή του «Κένταυρου» στον 5ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος»

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 28 Απριλίου 2015, 18:51 | 0 σχόλια

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 
Α.Μ.Σ. «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ»

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 συμμετείχε στον 5ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ», απόστασης 8 χιλιομέτρων που διεξήχθη στο Αγρίνιο και διοργάνωσε με επιτυχία η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Τοπική Διοίκηση Αγρινίου).

Συμμετείχαν 180 περίπου αθλητές, τόσο από το Αγρίνιο, όσο και από διάφορες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και των γειτονικών Νομών.

Ανάμεσά τους και δέκα αθλητές του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» οι οποίοι μαζί με τον δάσκαλο τους κ. ΜΑΡΙΝΟ Γεώργιο έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς πετυχαίνοντας μάλιστα οι περισσότεροι πολύ καλούς χρόνους.

Σκοπός για τον σύλλογο βέβαια ήταν η συμμετοχή, η εμπειρία, η απόκτηση και διατήρηση αθλητικού πνεύματος και τέλος η καθοδήγηση των παιδιών σε υγιής ασχολίες.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι:
ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης
ΑΡΓΥΡΗ Αλεξάνδρα
ΤΖΟΒΟΛΑΣ Γεώργιος
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Αρτεμισία
ΤΖΟΒΟΛΑΣ Ευστάθιος
ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Μαίρη
ΔΟΥΝΗΣ Κων/νος
ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Θεοδώρα
ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος
ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA