Η Aegean συνδέει και πάλι αεροπορικά το Άκτιο με την Αθήνα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Απριλίου 2015

Η Aegean συνδέει και πάλι αεροπορικά το Άκτιο με την Αθήνα

Στην αεροπορική σύνδεση του Ακτίου με την Αθήνα προχωρά η Aegean. Οι πτήσεις της Aegean ξεκινούν από τις 2 Ιουνίου και θα καλύψουν την περιοχή μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου, για όλη δηλαδή την τουριστική περίοδο.

Στο διάστημα από 2 Ιουνίου και μέχρι 17 Οκτωβρίου θα υπάρχουν τρία δρομολόγια την εβδομάδα και ειδικότερα την Κυριακή την Τρίτη και την Παρασκευή.

Τα δρομολόγια από το Άκτιο προς την Αθήνα είχαν διακοπεί από το 2009. Σύμφωνα με τους τοπικούς φορείς της Πρέβεζας αλλά και παλιότερες δηλώσεις που είχε κάνει ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, η εισαγωγή των συγκεκριμένων αεροπορικών δρομολογίων δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας και διεύρυνσης του τουρισμού με επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

πηγή: voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad