Παναγιώτης Στάϊκος: «Ο Αστακός είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί τους επισκέπτες του» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Απριλίου 2015

Παναγιώτης Στάϊκος: «Ο Αστακός είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί τους επισκέπτες του»

Η εμπειρία που αποκόμισα από την μακρόχρονη θητεία μου στην Αυτοδιοίκηση με έκαναν να πιστεύω, ότι τα μικρά και τα μεγάλα έργα στον Δήμο έχουν αρχή και τέλος. Εκείνο που δεν έχει τέλος, είναι ο αγώνας με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτός ο αγώνας είναι ένας διαρκής πόλεμος, ο οποίος πολλές φορές διεξάγεται από πλευράς Δήμου χωρίς τα απαραίτητα εφόδια και προσωπικό.

Χάρηκα ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που είδα πολλά συνεργία στον Αστακό, τα οποία εργαζόντουσαν σκληρά για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, του Νεκροταφείου και την περιποίηση του Δημοτικού πρασίνου (Οι νεραντζιές που κλαδεύτηκαν σωστά, ήδη πέταξαν φρέσκο κλαρί και είναι χάρμα οφθαλμών). Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Λαϊνάς μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας ήταν συνεχώς δίπλα τους. Έτσι το αποτέλεσμα ήταν άριστο και ο Αστακός είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί τους επισκέπτες του!!!!




Γι’ αυτό θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο κύριο Γαλούνη, τον Αντιδήμαρχο κύριο Λαϊνά και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κύριο Καλησώρα και μαζί με τις ευχές μου για Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα με τις οικογένειες τους, να ευχηθώ ο Αστακός και ολόκληρος ο Δήμος να είναι έτσι πάντα περιποιημένος!!!!

Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στους εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου Προδρόμου, οι οποίοι όπως είδα στα Bloggs έκαναν με πολύ αγάπη άριστη δουλειά στο χωριό τους. Γι’ αυτό προτρέπω και στον Αστακό να υπάρχει ομάδα εθελοντών, στην οποία πολύ ευχαρίστως προτίθεμαι να συμμετάσχω, προκειμένου να βοηθάμε στην καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της Πόλης μας!!!!

Με τις ευχές μου για Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα σε όλους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Σε ποιους απευθυνεσε, νομιζεις πως μπορεις να μας τρελανης εισαι ικανος?????
    Το κλαδεμα των νερατζιων και ο καθαρισμος του Νεκροταφιου ετοιμασαν τον Αστακο για να υποδεχθη τους επισκεπτες.
    Τι εκανες τοσα χρονια που ησουν δημαρχος για το νερο,για τον βιολογικο καθαρισμο, τα λυματα ριχνονται μεσα στο Λιμανι εκει που αραζουν τα κοτερα αλλα τελικα πολλα φευγουν γιατι δεν αντεχουν τις μυρωδιες, εκει τα βρηκες εκει τα αφησες μετα τα τοσα χρονια της δημαρχιας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad