Σε τίτλους :
Αρχική » » Πλοίο με χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στα χέρια των Λιμενικών στο Πλατυγιάλι

Πλοίο με χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στα χέρια των Λιμενικών στο Πλατυγιάλι

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015, 10:05 | 0 σχόλια

- Πλοίο με χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στα χέρια των Λιμενικών
- Οδηγήθηκε στο Πλατυγιάλι
- Συνελήφθη το 8μελές πλήρωμα


Μεγάλη επιτυχία του Λιμενικού Σώματος θεωρείται ο εντοπισμός και κατάσχεση πλοίου με τεράστια ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Το πλοίο προερχόταν από το Πορτ Σάϊντ και εντοπίστηκε ανοιχτά του Πλατυγιαλίου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο λιμεναρχείο Μεσολογγίου και καταστρώθηκε επιχείρηση σε συνεργασία με άλλα Λιμεναρχεία αλλά και στελέχη του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Κατά την προσέγγιση και την προσπάθεια ακινητοποίησης το πλοίο προσπάθησε να διαφύγει όμως η καλά συντονισμένη επιχείρηση δεν άφηνε τέτοια ευκαιρία. Εν τέλει το πλοίο οδηγήθηκε στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου όπου και βρίσκεται ενώ τα οκτώ άτομα του πληρώματος συνελήφθησαν.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τεράστια ποσότητα τσιγάρων που περιείχαν τα κοντέϊνερ και γίνεται λόγος για εκατομμύρια ευρώ που θα έχανε το Δημόσιο από την απώλεια φόρων. Η καταμέτρηση ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί σήμερα καθώς η ποσότητα χρειάζεται πολύωρη καταμέτρηση.

πηγή: axmi-news
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA