Απολογισμός και επαναπροσδιορισμός στόχων για την Συμπολιτεία Ξηρομεριτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Απριλίου 2015

Απολογισμός και επαναπροσδιορισμός στόχων για την Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Δέκα μήνες μετά τις εκλογές, η Συμπολιτεία κάνει έναν πρώτο απολογισμό και επαναπροσδιορισμό στόχων.

Σε ανοιχτή Συνέλευση στο Δημαρχείο Αστακού, θα συζητηθούν: τι έγινε αυτούς τους μήνες στο Δήμο, ποιες οι προοπτικές του, σχέδια πρωτοβουλιών της Συμπολιτείας για το αμέσως προσεχές διάστημα, καθώς και οργανωτικά ζητήματα.

Γι’ αυτό το λόγο, καλούνται οι φίλοι και οι φίλες αυτή την Κυριακή 03/05 και ώρα 11 το πρωί στο Δημαρχείο Αστακού.


Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

1 σχόλιο:

  1. Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών ! ως προοδευτική και δημοκρατική πολιτική κίνηση μέσα στην κοινωνία του Δήμου μας, θα πρέπει , κατά την γνώμη μου, να αναπτύξει πρωτοβουλία και με όσο το δυνατόν, περισσότερες πολιτικές και κοινωνικές κινήσεις και δυνάμεις της κοινωνίας μας , ώστε με καλό τρόπο να πεισθεί η Δημοτική Αρχή του Δήμου μας , για την αναγκαιότητα Επανεξέτασης του θέματος που αφορά τους 13 εργαζόμενους- Συμπολίτες μας, στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad