Εξιχνιάστηκαν τέσσερις εμπρησμοί οχημάτων στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Απριλίου 2015

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις εμπρησμοί οχημάτων στον Αστακό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Εξιχνιάστηκαν τέσσερις εμπρησμοί οχημάτων στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας
- Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων δραστών


Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, τέσσερις περιπτώσεις εμπρησμών σε οχήματα, που είχαν συμβεί το πρώτο εξάμηνο του περασμένου έτους, στον Αστακό και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανδρών, τριών ημεδαπών, ηλικίας 36, 29, 24 ετών και ενός 24χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για διάπραξη εμπρησμών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα οι δράστες, το πρώτο εξάμηνο του 2014, στον Αστακό, ενεργώντας από κοινού, προκάλεσαν με εύφλεκτο υλικό εμπρησμούς σε τρία αυτοκίνητα και σε ένα δίκυκλο με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή των τριών οχημάτων.

Σημειώνεται ότι, οι δράστες έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν και έχουν κατηγορηθεί για σοβαρά αδικήματα του Ποινικού Κώδικα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad