Η ξεκαρδιστική κωμωδία του Γιώργου Μακρή, «Νοικοκυρές του Facebook», σε όλη την Ελλάδα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Απριλίου 2015

Η ξεκαρδιστική κωμωδία του Γιώργου Μακρή, «Νοικοκυρές του Facebook», σε όλη την Ελλάδα

Η νέα, ξεκαρδιστική κωμωδία του Γιώργου Μακρή, «Νοικοκυρές του Facebook», σε όλη την Ελλάδα, με σουρεάλ ήρωες σε τρελές καταστάσεις, για να προκαλέσει κύματα γέλιου στους θεατές.

Πώς ερωτεύεται ο κόσμος στην εποχή του facebook; Πώς επηρεάζεται η φιλία και οι οικογενειακοί δεσμοί όταν υπάρχουν καλά κρυμμένα μυστικά ή όταν λεπτομέρειες που θα θέλαμε να μείνουν για πάντα άγνωστες, βγαίνουν στο φως στο timeline ενός υπολογιστή;


Μία διαιτολόγος, εξαιρετικά επιτυχημένη στην δουλειά της, που δουλεύει μέσω του facebook, χωρίς να έχει εμφανιστεί ποτέ μπροστά στους πελάτες της ο συγκάτοικός της, ένας κειμενογράφος από την Κρήτη που δεν τολμά να αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα ο καλύτερός του φίλος, ένας μανιώδης κομπιουτεράκιας και ένας Πατέρας που φέρνει τα πάνω-κάτω, η καινούρια γειτόνισσα και μία ερωτοχτυπημένη πόρνη. Η αδερφή του Γείτονα. Ένα γαϊτανάκι ανθρώπων των οποίων μπλέκουν οι πραγματικές και ηλεκτρονικές ζωές, με τραγελαφικά αποτελέσματα. Εκπλήξεις, παρεξηγήσεις, ανατροπές, έρωτες, ζήλιες και μπερδέματα, με συνδετικό κρίκο το facebook.

Πώς επηρεάζει η κοινωνική δικτύωση την συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων; Ένα πρωτότυπο κείμενο, με σπιρτόζικους διαλόγους, γρήγορες ατάκες, εύρυθμη σκηνοθεσία, ερμηνείες γεμάτες μπρίο και πλούσια μουσική, φωτιστική και χρωματική επένδυση. Μία κωμωδία με πηγαίο και αβίαστο χιούμορ, που από κάτω όμως κρύβει και ένα συγκινητικό μήνυμα ανθρωπιάς που μας αφορά όλους σήμερα, την εποχή που η διαδικτυακή επικοινωνία έχει αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή.

Ο Γιώργος Μακρής γράφει και σκηνοθετεί το νέο αυτό έργο, που το χειμώνα φιλοξενήθηκε στο θέατρο «ΑΥΛΑΙΑ» του Πειραιά από έναν ταλαντούχο θίασο ερμηνευτών. Μία παράσταση που εγγυάται το γέλιο και σας επιφυλάσσει πολλές, ευχάριστες εκπλήξεις.
Μια παράσταση που θα ταξιδέψει ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ φυσικά και στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Γιώργος Μακρής μας ενημέρωσε μετά από ερώτηση πως, Ναι θα περιοδεύσει η παράσταση σε όλη την Ελλάδα.  Δε γνωρίζει ακόμα το που ακριβώς. Ελπίζει να έρθει και Αστακό, αυτό θα εξαρτηθεί από πολλά και από πολλούς παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad