Σε τίτλους :
Αρχική » » Πίστωση 43.000 ευρώ στο Δήμο Ξηρομέρου για πυροπροστασία

Πίστωση 43.000 ευρώ στο Δήμο Ξηρομέρου για πυροπροστασία

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, 18:20 | 0 σχόλια

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση θα διατεθούν στους Δήμους και και τους συνδέσμους, πιστώσεις συνολικού ύψους 18.400.000 ευρώ.

Οι Δήμοι με αυτές τις πιστώσεις θα πρέπει να καλύψουν μέτρα αποφυγής πυρκαγιών σε ευαίσθητες περιοχές (πχ. χωματερές), λειτουργικά έξοδα πυροπροστασίας (καύσιμα, υπερωρίες μη μόνιμου προσωπικού), δαπάνες μίσθωσης οχημάτων ή μηχανημάτων, προληπτικό καθαρισμό της βλάστησης σε άλση, πάρκα και κατασκηνώσεις, συντήρηση και βελτίωση του δασικού οδικού δικτύου. Επίσης από αυτές τις πιστώσεις θα πρέπει οι Δήμοι να ενισχύσουν εθελοντικές δράσεις πυροπροστασίας.

Στο Δήμο Ξηρομέρου το σχετικό ποσό είναι 43.000 ευρώ. Δείτε εδώ το έγγραφο με την κατανομή των ποσών στους Δήμους όλης της χώρας.

πηγή: ksiromeritikimatia
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA