"Κένταυρος" Αστακού: Προπονητικό σεμινάριο Τae-Κwon-Do στη λίμνη Τριχωνίδα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Μαΐου 2015

"Κένταυρος" Αστακού: Προπονητικό σεμινάριο Τae-Κwon-Do στη λίμνη Τριχωνίδα

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ
ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΤΑΕ-ΚWON-DO ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ

Μια πρωτότυπη εκδήλωση διεξήχθη την Κυριακή 24 Μαΐου στη θέση «ΑΜΠΑΡΙΑ» Παναιτωλίου σε ένα πολύ όμορφο τοπίο δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα. Η εκδήλωση είχε τίτλο «TAE-KWON-DO ΦΥΣΗ και ΑΣΚΗΣΗ» και διοργανώθηκε από τους Α.Μ.Σ. «ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ και «Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος αθλητών και θεατών και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και συμμετοχή των κάτωθι συλλόγων Α.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Α.Σ. ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ, Α.Σ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ, Α.Σ. ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να χαλαρώσουν τα παιδιά, από την πίεση των μαθημάτων και των προπονήσεων και ταυτόχρονα να έρθουν σε επαφή με την φύση να γνωρίσουν τα οφέλη και την ευεργετική επίδραση της στον άνθρωπο να την αγαπήσουν και να μάθουν από μικρή ηλικία να σέβονται το περιβάλλον. Για το θέμα αυτό έκανε σύντομη αναφορά κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Δάσκαλος του συλλόγου «ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ» κ. ΜΠΕΚΟΥΛΗΣ Χρήστος. ΄Αλλωστε ο σεβασμός στη φύση και η θετική ενασχόληση με αυτή απορρέουν από τις αρχές του TAE-KWON-DO, το οποίο ως γνωστό ξεκίνησε ως πολεμική τέχνη στη φύση και στην ύπαιθρο.

Τέτοιες εκδηλώσεις όπως αποδείχθηκε είναι απαραίτητες και επωφελής για όλους. Αίσθηση προκάλεσε ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων αθλητών ο οποίος ξεπέρασε κάθε προσδοκία κυρίως στις μικρές ηλικίες δείχνοντας την ραγδαία ανάπτυξη του TAE-KWON-DO το οποίο να σημειωθεί ότι στα ατομικά αθλήματα κατέχει τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών παγκοσμίως με συνεχείς αυξανόμενες τάσεις.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες συλλόγους τους γονείς και τους θεατές για την στήριξη της εκδήλωσης.

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ:
«Α.Μ.Σ. ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ» - «Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ»











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad