Είπε ναι η Αρχαιολογία στην αποκατάσταση του δρόμου στο Βάρνακα - Δείτε το έγγραφο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαΐου 2015

Είπε ναι η Αρχαιολογία στην αποκατάσταση του δρόμου στο Βάρνακα - Δείτε το έγγραφο

To Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Δυτικής Ελλάδας που συνεδρίασε στις 30-4-2015 γνωμοδότησε θετικά στο νέο αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου για την αποκατάσταση του υπάρχοντος δρόμου πλησίον του Αρχαίου Φράγματος Αλυζίας, και έτσι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτ/νιας & Λευκάδας αποφάσισε την χορήγηση άδειας στο Δήμο Ξηρομέρου βάζοντας όπως θα διαβάσετε παρακάτω στο επίσημο και σωστό έγγραφο 5 όρους.

Οι κάτοικοι του Βαρνακα υποδέχτηκαν με ανακούφιση την είδηση αυτή, όμως μέχρι να ξεκινήσει το έργο έχουμε δρόμο. Θα πρέπει ο Δήμος Ξηρομέρου να "τρέξει" όλες τις διαδικασίες (μελέτες,δημοπράτηση) ξεπερνώντας και τα γραφειοκρατικά εμπόδια για ν' αρχίσουν οι εργασίες τους επόμενος μήνες και οπωσδήποτε μέσα στο Καλοκαίρι ή αρχές Φθινοπώρου, προτού τις βροχές του Χειμώνα γιατί όπως καταλαβαίνουν όλοι με "φουσκωμένο" χείμαρρο είναι αδύνατο να εκτελεστούν εργασίες.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ θετική η εξέλιξη με την άδεια της Αρχαιολογίας και ελπίζουμε το πρόβλημα αυτό στο επόμενο χρονικό διάστημα να αποτελεί παρελθόν, όπως και η ταλαιπωρία κτηνοτρόφων και κατοίκων




Βασίλης Πολύζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad