Θετική εξέλιξη για το δρόμο Πλατυγιάλι - Άγιος Δημήτριος σύμφωνα με τον δήμαρχο Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Μαΐου 2015

Θετική εξέλιξη για το δρόμο Πλατυγιάλι - Άγιος Δημήτριος σύμφωνα με τον δήμαρχο Ξηρομέρου

Όπως ενημέρωσε προχθές το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ.Ερωτόκριτος Γαλούνης, το Υπουργείο Υποδομών με έγγραφο του που έστειλε στην εταιρεία και κοινοποιήθηκε και στο Δήμο, έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου και του Δημοτικού Συμβουλίου, και έδωσε εντολή να συνεχιστεί το έργο για το δρόμο Πλατυγιάλι -Άγιος Δημήτριος.....

Όπως είπε ο κ. Γαλούνης σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με την εταιρεία τον ενημέρωσε ότι στις επόμενες ήμερες θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Μάλιστα έγιναν και δυο συναντήσεις στο υπουργείο για το θέμα αυτό και στην μια συμμετείχε και ο κ. Γεωργαλής κατέληξε ο κ. Γαλούνης.

Υ.Γ. Ελπίζουμε να ξεκινήσει το έργο μπας και φύγει η "πληγή" αυτή και σταματήσει η ταλαιπωρία του κόσμου.

Β.Π

πηγή: ksiromeritikimatia
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad