Εθελοντικός καθαρισμός παραλιών από τον Σύλλογο Απανταχού Χοβολιοτών Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαΐου 2015

Εθελοντικός καθαρισμός παραλιών από τον Σύλλογο Απανταχού Χοβολιοτών Αστακού

Ο Σύλλογος Απανταχού Χοβολιοτών Αστακού την Τετάρτη 20 Μαΐου, κάλεσε τα μέλη του σε εθελοντική προσφορά εν όψη της καλοκαιρινής σεζόν, και όχι μόνο, προκειμένου να καθαρίσει τις ακτές από το Εσχατολάγκαδο μέχρι τον Άγιο Γεώργιο, καθώς δρόμους και  κοινόχρηστους χώρους της συνοικίας Χοβολιού.

Ο Σύλλογος Απανταχού Χοβολιοτών Αστακού, ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή.

Δείτε πολλές φωτογραφίες...


























1 σχόλιο:

  1. αγαπητε φιλε και συμπατριωτη θελω να κανω ένα σχολιο για τιο ςφωτο που εβγαλες αλλα και δημοσίευσες στο μπλοκ.ΤΟ σχολιο μου είναι ακρως φιλικο και χωρις ιχνος προσβολης .Δεν εχει κανε δολο ουτε ειρωνια.Θελω να σου υπογραμιοσω ότι σε τετοια γεγονοτα η και παρεμφερή που εχουν σχεση με το περιβαλλον η την προβολη τουριστικα καποιου τοπου όταν ξεκινάς να κανεις το κλικ που λεμε να εχεις υποψην ασου από πριν τι θα εχει μεσα η φωτο.και το λεω αυτό διοτι καποιες εικονες που παιζουν στο ρεπορτάζ ενώ δειχνουν ατην αξιεπαινη προσπαθεια σας για την καθαριοτητα αλλα παραλληλα δειχνουν καποιεε ασχημιες του χωριου μας όπως το μπαστουνι που είναι ακομη χωματινο, όπως ένα αυτοκινητο μπλε που είναι σταματημενο και δεν εχει πινακίδες και που δειχνει ότι είναι εγκαταλελειμενο αλλα και πολα αλλα. το λεω αυτό επαναλαμβάνω όχι να σε επιπλήξω (αλλωστε δεν εχω κανενα δικαιομα) αλλα την επομενη φορα να προσπαθήσεις να εχουν καλυτερο φοντο ,Σκεψου πχ. το καλοκαιρι που είναι η γιορτη σαρδέλας να βγαζεις φωτο το ψήσιμο και διπλα να εχει ένα καδο με σκουπίδια, τι θα σχολιασου αυτοι που θα την δουν .Ειμαι σιγουρος ότι δεν θα με παρεξηγήσεις γιατι και εγω το κανω με καλη προθεση και για την καλυτερη προβολη του χωριου μου---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad