Ειδικό διαχειριστικό βοσκότοπων για την Αιτωλοακαρνανία - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Ειδικό διαχειριστικό βοσκότοπων για την Αιτωλοακαρνανία

Ότι θα υπάρξει ειδικό διαχειριστικό σχέδιο για την Αιτωλοακαρνανία όσον αφορά στα βοσκοτόπια ενημέρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Βαγγέλης Αποστόλου, το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, Γιώργο Βαρεμένο, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας των δυο ανδρών.

Όπως υποστηρίζει ο Γιώργος Βαρεμένος, ο κ. Αποστόλου τον διαβεβαίωσε ότι έχει ήδη βρεθεί το κονδύλιο για την εκπόνηση του σχεδίου.

Η επικοινωνία έγινε για το γνωστό θέμα της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τις βοσκήσιμες γαίες, στο οποίο αντέδρασε πρώτη η Ένωση Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία η Αιτωλοακαρνανία εντάσσεται στην ίδια χωρική ενότητα με την Αττική, την Εύβοια, την Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα, με κατανομή 5,27 στρεμμάτων ανά ζωική μονάδα, επιλογή που αντιφάσκει με τον μεγάλο περιορισμό της έκτασης των επιλέξιμων βοσκοτόπων που προβλέπει ο ισχύων κανονισμός.


πηγή: agronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ