Συγχαρητήρια του Α.Ο. Βόνιτσας στον Αίολο Αστακού για την άνοδό του στη Β΄ Εθνική κατηγορία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια του Α.Ο. Βόνιτσας στον Αίολο Αστακού για την άνοδό του στη Β΄ Εθνική κατηγορία

Το Δ.Σ. της ομάδας μας θέλει και από τη θέση αυτή να ευχηθεί στο αδελφό Σωματείο «ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ» ειλικρινή συγχαρητήρια για την άνοδό του στη Β΄Εθνική κατηγορία.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αίολο για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτή τη χρονιά στον όμιλο της Γ΄ Εθνικής που συμπορευτήκαμε, αλλά και στο γήπεδο της Βόνιτσας που μοιραστήκαμε ως έδρα. Ευχόμαστε ο Αίολος τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στο υπό κατασκευή νέο κλειστό του Αστακού.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον πρόεδρο και καλό φίλο του Αίολου Αστακού Απόστολο Πανταζή για όλα. Το άθλημα τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Είμαστε σίγουροι πως η δουλεία που κάνει στο Σωματείο του (και στις υποδομές), θα αποδώσει περισσότερους καρπούς και θα δούμε πολύ σύντομα το Ξηρομερίτικο Σωματείο στα κορυφαία σαλόνια του αθλήματος.

Εμείς σαν ομάδα δυστυχώς αποχαιρετούμε φέτος τη Γ΄ Εθνική και του χρόνου θα αγωνιζόμαστε στο τοπικό πρωτάθλημα. Αυτή όμως είναι και η ομορφιά του αθλητισμού που υπηρετούμε. Θα παρακολουθούμε όμως τη πορεία των συντοπιτών μας ξηρομεριτών Αστακιωτών και θα χαιρόμαστε με τις επιτυχίες τους.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και από τη θέση αυτή τον αντιπρόεδρο του Αίολου και φίλο Κώστα Λύχνο για τη συνεργασία σε όλους τους τομείς. Όπως τον ζήσαμε, ήταν όντως η ψυχή του Αίολου.

Καλή επιτυχία και πρωταθλητές στη Β΄ Εθνική.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ


πηγή: basket247

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad