Σε τίτλους :
Αρχική » » Δείτε βίντεο μέσα από το τούνελ της Παλιοβούνας

Δείτε βίντεο μέσα από το τούνελ της Παλιοβούνας

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Σάββατο, 9 Μαΐου 2015, 18:31 | 0 σχόλια

To Nafpaktianews επιχειρεί για πρώτη φορά να σας μεταφέρει (αποκλειστικές) εικόνες μέσα από τα τούνελ στο εργοτάξιο της Παλιοβούνας την ώρα που οι τεχνικοί του έργου γεμίζουν με δυναμίτη το βράχο για να κάνουν ανατίναξη που θα έχετε την ευκαιρία να την δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο υπεύθυνος του έργου εξηγεί στην κάμερα με ποιον τρόπο θα γίνει το έργο,οι εκρήξεις και τα μέτρα ασφάλειας.Πρόσθεσε δε,ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει και σχετική ενημερωτική καμπάνια ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τα πάντα γύρω από αυτή τη διαδικασία.

Η έναρξη των εργασιών διάνοιξης αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο επόμενο 10ήμερο,με τις σχετικές εκρήξεις αρχικά να πραγματοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρα αλλά προχωρώντας το έργο,εκρήξεις θα πραγματοποιούνται και κατά τη διάρκεια της νύχτα.

Τόνισε τέλος τη στενή συνεργασία της εταιρείας με τον δήμο Ναυπακτίας,σε όλους τους τομείς,ενώ πρόσθεσε ότι ο χρόνος αποπεράτωσης αναμένεται για το τέλος του 2016 αν και όπως συμπλήρωσε,πάντα θα πρέπει να συνυπολογίζονται οι αστάθμητοι παράγοντες.

Δείτε πρώτοι πλάνα εντός του τούνελ...

 
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA