Δείτε βίντεο μέσα από το τούνελ της Παλιοβούνας - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Δείτε βίντεο μέσα από το τούνελ της Παλιοβούνας

To Nafpaktianews επιχειρεί για πρώτη φορά να σας μεταφέρει (αποκλειστικές) εικόνες μέσα από τα τούνελ στο εργοτάξιο της Παλιοβούνας την ώρα που οι τεχνικοί του έργου γεμίζουν με δυναμίτη το βράχο για να κάνουν ανατίναξη που θα έχετε την ευκαιρία να την δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο υπεύθυνος του έργου εξηγεί στην κάμερα με ποιον τρόπο θα γίνει το έργο,οι εκρήξεις και τα μέτρα ασφάλειας.Πρόσθεσε δε,ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει και σχετική ενημερωτική καμπάνια ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τα πάντα γύρω από αυτή τη διαδικασία.

Η έναρξη των εργασιών διάνοιξης αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο επόμενο 10ήμερο,με τις σχετικές εκρήξεις αρχικά να πραγματοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρα αλλά προχωρώντας το έργο,εκρήξεις θα πραγματοποιούνται και κατά τη διάρκεια της νύχτα.

Τόνισε τέλος τη στενή συνεργασία της εταιρείας με τον δήμο Ναυπακτίας,σε όλους τους τομείς,ενώ πρόσθεσε ότι ο χρόνος αποπεράτωσης αναμένεται για το τέλος του 2016 αν και όπως συμπλήρωσε,πάντα θα πρέπει να συνυπολογίζονται οι αστάθμητοι παράγοντες.

Δείτε πρώτοι πλάνα εντός του τούνελ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ