Ουρές πολιτών μπροστά από τα ΑΤΜ των τραπεζών για ανάληψη μετρητών - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Ουρές πολιτών μπροστά από τα ΑΤΜ των τραπεζών για ανάληψη μετρητών

Ουρές σχηματίζουν από το πρωί οι πολίτες μπροστά από τα ΑΤΜ των τραπεζών, ενώ, πολλοί αναφέρουν ότι πολλά δεν έχουν πλέον χρήματα και ψάχνουν από μηχάνημα σε μηχάνημα.

Οι ουρές παρατηρούνται όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στην περιφέρεια, ενώ, υπό τον φόβο για δυσμενείς εξελίξεις, αρκετοί είναι οι πολίτες που σπεύδουν σε σούπερ μάρκετ για την προμήθεια διάφορων προϊόντων, ακόμη και σε βενζινάδικα για καύσιμα.

Οι ουρές για την ανάληψη μετρητών μπροστά από τα μηχανήματα ανάληψης τραπεζών, άρχισαν αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Σε όλη τη χώρα, μόλις έγινε γνωστή η είδηση του δημοψηφίσματος και υπό τον φόβο ότι οι τράπεζες θα ξεμείνουν από ρευστό, οι πολίτες έσπευσαν μέσα στη νύχτα στα πλησιέστερα ΑΤΜ και να σηκώνουν το μέγιστο ποσό που επιτρέπει η κάθε τράπεζα.

πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ