Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα προβλήματα στην Δ.Ε. Αλυζίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιουνίου 2015

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα προβλήματα στην Δ.Ε. Αλυζίας

Mε πρωτοβουλία του Δημάρχου Ξηρομέρου κ.Ερωτόκριτου Γαλούνη, πραγματοποιήθηκε χθες 11/06, σύσκεψη στο πρώην Δημαρχείο Αλυζίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τον καλύτερο συντονισμό, εν όψει και της καλοκαιρινής περιόδου, στην Δημοτική Ενότητα Αλυζίας.

Παραβρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο, ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ. Βασίλης Μουρκούσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Παναγιώτης Γκόλιας, Ηλίας Κακούρης, Θωμάς Ρετούλης και Ηλίας Ταμπάκης, οι Προέδροι των Τοπικών Κοινοτήτων: Αρχοντοχωρίου Γιώργος Λιοντάκης, Μύτικα Ιωάννα Βέρρη, Κανδήλας Σπύρος Κράβαρης, Βάρνακα Βασίλης Πολύζος και Παναγούλας Κώστας Τριποτσέρης. Ήταν ακόμη εκεί: ο Πρόεδρος της Ένωσης Αλυζίων κ. Σπύρος Καραβίας, το μέλος του Νομικού Προσώπου κ. Παναγιώτης Λύτρας, η πρώην Πρόεδρος της Κανδήλας κ. Δήμητρα Καραπιπέρη, υπάλληλοι του Δήμου Ξηρομέρου καθώς και πολίτες.

Αρχικά ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης ενημέρωσε για τα μεγάλα έργα στην Δ.Ε Αλυζίας όπως ο βιολογικός Μύτικα-Κανδήλας και Βάρνακα, το λιμάνι του Μύτικα, το σχέδιο πόλης του Μύτικα, η υδροδότηση της Παλιόβαρκας, η αποκατάσταση του δρόμου προς τον παλιό Βάρνακα.

Στην συνέχεια ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Μουρκούσης και οι πρόεδροι των Τ.Κ έθεσαν στο Δήμαρχο ζητήματα καθημερινότητας όπως η αγροτική οδοποιία, η ύδρευση, ο καθαρισμός από χόρτα και κλαδιά, δρόμων, νεκροταφείων και κοινόχρηστων χώρων, ο ψεκασμός για κουνούπια και έντομα, ο πεζόδρομος στο Μύτικα, οι παραλίες, τα γήπεδα και οι αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ. Επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Μουρκούσης έκανε μια ενημέρωση για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και κατατέθηκαν προτάσεις για την εξεύρεση λύσεων.

Από την πλευρά μας θεωρούμε πάρα πολύ θετική την πρωτοβουλία αυτή εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και νομίζουμε ότι θα πρέπει να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες αλλά και στις Τοπικές Κοινότητες μέσω των Γενικών Συνελεύσεων. Άλλωστε μέσα από το διάλογο μόνο κέρδη μπορείς να αποκομίσεις...

Β.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad