Καθαρισμός βυθού στον Αστακό από τον ΝΑΟΑΣ και τον ΝΗΡΕΑ - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Καθαρισμός βυθού στον Αστακό από τον ΝΑΟΑΣ και τον ΝΗΡΕΑ

Την Κυριακή ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού σε συνεργασία με τις Ιχθυοκαλλιέργιες ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ πραγματοποίησε καθαρισμό βυθού.

Από τον βυθό απομακρύνθηκαν μπουκάλια, πλαστικά, κουτιά αλουμινίου, ρόδες αυτοκινήτων και άλλα άχρηστα αντικείμενα, κάποια από τα οποία παρέμειναν εντός της θάλασσας για πολύ καιρό.

Το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί θερμά τους δύτες: Σκορδαλή Βασίλη, Φραίμη Αλέξανδρο, Νάκο Θωμά, Γιώτη Αλέξανδρο, Κρικρή Δημήτριο. Τις Ιχθυοκαλλιέργεις ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ και ιδιαίτερα τον Κο Κυριακίδη Γεώργιο για την διαθέση σκάφους, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αστακού Καλλισώρα Νίκο και τον Αντιδήμαρχο Λαϊνά Κων/νο. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Β.Μπουκουβάλα καρδιολόγο, ο οποίος είχε την εποπτεία της εκδήλωσης.

Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ