Σε τίτλους :
Αρχική » » Καθαρισμός βυθού στον Αστακό από τον ΝΑΟΑΣ και τον ΝΗΡΕΑ

Καθαρισμός βυθού στον Αστακό από τον ΝΑΟΑΣ και τον ΝΗΡΕΑ

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015, 19:15 | 0 σχόλια

Την Κυριακή ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού σε συνεργασία με τις Ιχθυοκαλλιέργιες ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ πραγματοποίησε καθαρισμό βυθού.

Από τον βυθό απομακρύνθηκαν μπουκάλια, πλαστικά, κουτιά αλουμινίου, ρόδες αυτοκινήτων και άλλα άχρηστα αντικείμενα, κάποια από τα οποία παρέμειναν εντός της θάλασσας για πολύ καιρό.

Το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί θερμά τους δύτες: Σκορδαλή Βασίλη, Φραίμη Αλέξανδρο, Νάκο Θωμά, Γιώτη Αλέξανδρο, Κρικρή Δημήτριο. Τις Ιχθυοκαλλιέργεις ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ και ιδιαίτερα τον Κο Κυριακίδη Γεώργιο για την διαθέση σκάφους, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αστακού Καλλισώρα Νίκο και τον Αντιδήμαρχο Λαϊνά Κων/νο. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Β.Μπουκουβάλα καρδιολόγο, ο οποίος είχε την εποπτεία της εκδήλωσης.

Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA