Νέες μεταγραφές για τον Αίολο Αστακού - Απέκτησε Μακρή και Κιτσούλη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιουνίου 2015

Νέες μεταγραφές για τον Αίολο Αστακού - Απέκτησε Μακρή και Κιτσούλη

Σε δύο νέες μεταγραφές προχώρησε ο Αίολος Αστακού μετά την απόκτηση του Τάσου Χαρισμίδη από την Καβάλα, Γιάννη Θανόπουλου από τον Αρκαδικό και Γιώργου Μπρόζου από το Λαύριο.

Τα δύο νέα μέλη της ομάδας του Αίολου Αστακού είναι ο Βασίλης Μακρής του Α.Ο. Αγρινίου και ο Βασίλης Κιτσούλης του ΟΦΗ.

Πιο αναλυτικά:

Ο 22χρόνος φόργουορντ Βασίλης Μακρής μετά από μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου στην Γ' Εθνική αποτελεί παίκτη του Αίολου Αστακού.

Η ανακοίνωση: Ο Αίολος Αστακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Μακρή που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Ο. Αγρινίου. Καλωσορίζουμε το νέο μέλος στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και επιτυχίες με την ομάδα.

Εκπληκτική μεταγραφή για τον Αίολο Αστακού που απέκτησε τον Βασίλη Κιτσούλη από τον ΟΦΗ. Ο Κιτσούλης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια, έχοντας 13,3 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση: Ο Αίολος Αστακού με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Κιτσούλη απο τον ΟΦΗ. Ευχόμαστε στο νέο αθλητή του Συλλόγου υγεία και πολλές επιτυχίες.




(πληροφορίες από: basket247)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad