Π.Στάϊκος: Ευχαριστίες προς τον Α.Πανταζή για την αναγνώριση προσφοράς μου στον Αθλητισμό και την Κοινωνία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιουνίου 2015

Π.Στάϊκος: Ευχαριστίες προς τον Α.Πανταζή για την αναγνώριση προσφοράς μου στον Αθλητισμό και την Κοινωνία

Θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Αίολου και Αντιδήμαρχο κύριο Αποστόλη Πανταζή, για την εν ζωή αναγνώριση της προσφοράς μου στον Αθλητισμό και την Κοινωνία, στον οποίο εύχομαι χρόνια πολλά για την γιορτή του , με υγεία, επιτυχίες και κάθε ευτυχία .

Στην γιορταστική βραδιά για την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία μπάσκετ της ομάδας της καρδιάς μας του ΑΙΟΛΟΥ Αστακού είχα την χαρά και την τιμή, να βραβευτώ από τον Πρόεδρο του Αίολου και Αντιδήμαρχο κύριο Αποστόλη Πανταζή, για την προσφορά μου στον Αθλητισμό και την Κοινωνία.

Το 1990 που μόλις είχαμε τελειώσει το μικρό κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Γυμνάσιο Αστακού και ιδρύθηκε η ομάδα μπάσκετ του Αίολου, ο κύριος Πανταζής ήταν μόλις πέντε χρονών και έμελλε να γίνει ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος πριν από τρία χρόνια ανέλαβε την ομάδα μπάσκετ του Αιόλου και κατάφερε να την ανεβάσει στην Β' Εθνική κατηγορία μπάσκετ, χαρίζοντας μας μεγάλες χαρές.

Ευχόμαστε και πιστεύουμε, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε την ομάδα της καρδιάς μας τον Αίολο, να παίζει και στην Α' Εθνική κατηγορία στο νέο κλειστό γυμναστήριο, το οποίο δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού, αλλά ευτυχώς η Νέα Δημοτική Αρχή, την οποία θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω, που δεν χάθηκαν τα χρήματα, που υπήρχαν για τον σκοπό αυτό και με τα υπόλοιπα που θα βάλει ο Δήμος Ξηρομέρου, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελεί το αθλητικό παλάτι της ομάδας και της νεολαίας του Δήμου μας.

Ακόμη πιο σημαντικό και από την άνοδο της ομάδας στις μεγάλες κατηγορίες πιστεύω ότι είναι το γεγονός, ότι με τον Αίολο αυτή την στιγμή αθλούνται περίπου 150 παιδιά. Η φωτογραφία αυτή με τα μικρά παιδιά στο κλειστό του Γυμνασίου μου δίνει ιδιαίτερη χαρά, όπως και εκείνες από τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδοσφαίρου 5X5 και από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Ηρακλή, που το 2010, έξι μήνες πριν παραδώσω, όταν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του χλοοτάπητα και της περίφραξης, είχα επίσης την τιμή να βραβευτώ από την ομάδα ποδοσφαίρου του Ηρακλή και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας .

Με την ευκαιρία θέλω να παρακαλέσω τον κύριο Πανταζή, ο οποίος έχει προσφέρει πάρα πολλά στην νεολαία, στην πολύ όμορφη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο ισόγειο του Δημαρχείου, την οποία κατασκευάσαμε στην δεύτερη θητεία μου το 1994, που όμοιες της υπάρχουν πολύ λίγες στην Αιτωλοακαρνανία και είχαμε την χαρά πριν λίγες ημέρες, να απολαύσουμε από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αστακού μελοποιημένη ποίηση, να αναλάβει να λειτουργήσει κινηματογραφική λέσχη, σχολή μουσικής και χορού και θα του είμαι πραγματικά ευγνώμων.

Αγαπητέ μου Αποστόλη.

Μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μου για την μεγάλη τιμή που μου έκανες, θέλω να σου ευχηθώ μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα του Αίολου, επιτυχίες στην επαγγελματική σου δραστηριότητα και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Με βαθιά εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

Αστακός 30/6/2015

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
 
 













1 σχόλιο:

  1. Μια ειναι η ουσια
    δεν υπαρχει στα βραβεια
    μονο μεσα στην ουσια
    για να εχει σημασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad