Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησε το μοσχάρι συγγενούς του για να το κλέψει - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Ιουνίου 2015

Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησε το μοσχάρι συγγενούς του για να το κλέψει

Ανθρωποκυνηγητό για μια ζωοκτονία... αλλιώτικη από τις άλλες έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην περιοχή της Κατούνας στην Αιτωλοακαρνανία, που αναζητούν ένα νεαρό ο οποίος προσπάθησε να κλέψει το μοσχάρι ενός συγγενούς του και, επειδή δεν τα κατάφερε, το πυροβόλησε εν ψυχρώ!

Ο 22χρονος δράστης που αναζητείται, είχε και συνεργούς μαζί με τους οποίους έφτασε με ένα αγροτικό φορτηγάκι στον στάβλο του ιδιοκτήτη του μοσχαριού και πυροβόλησε το άτυχο ζώο με κυνηγετικό όπλο. Ο ιδιοκτήτης, που άκουσε τον κρότο του πυροβολισμού και πετάχτηκε έξω, είδε τους δράστες που προσπαθούσαν να φορτώσουν το νεκρό μοσχάρι στο φορτηγάκι.

Εκείνοι εγκατέλειψαν το θήραμά τους και έσπευσαν να εξαφανιστούν μέσα στη νύχτα. Το θύμα, όμως, αναγνώρισε τον 22χρονο στενό συγγενή του που αναζητείται από την Αστυνομία με κατηγορίες για ζωοκτονία και απόπειρα κλοπής, ενώ οι υπόλοιποι που ήταν μαζί του παραμένουν άγνωστοι.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad