Σε τίτλους :
Αρχική » » Ιδρύθηκε Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥΡΙΖΑ στις Φυτείες

Ιδρύθηκε Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥΡΙΖΑ στις Φυτείες

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015, 19:25 | 0 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο.Μ. ΦΥΤΕΙΩΝ: Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει..!

Στη δύσκολη και πρωτοφανή πολιτική συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας, πολίτες του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Φυτειών ίδρυσαν Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥΡΙΖΑ με έδρα τις Φυτείες. Στην ιδρυτική συνέλευση της Ο.Μ. παρευρέθη κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως η πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για την πλήρη ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας, για τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών και την έξοδο της ελληνικής κοινωνίας από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση των τελευταίων μνημονιακών ετών, ενώνει την μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Φυτειών, αποτελούμενη από νέους κατά το πλείστον πολίτες, αγωνίζεται για την ανάσχεση του κατήφορου που περιήλθε η περιοχή μας και τη δρομολόγηση μιας νέας προοπτικής για την τοπική μας κοινωνία, στο πλαίσιο μια συνολικής εκκίνησης της χώρας.

Κατά την ιδρυτική γενική συνέλευση, ομόφωνα ορίστηκε πενταμελής Συντονιστική Επιτροπή (Γραμματεία) αποτελούμενη από τους: Ζανιά Δημητρη, Σαλτογιάννη Χρήστο, Μπέτση Γιάννη, Χατζηζαφειρίου Νατάσσα και Γκούμα Σταύρο.

Ομόφωνα ορίστηκε Συντονιστής (Γραμματέας) ο Ζανιάς Δημήτρης και Αναπληρωτής Συντονιστής (Γραμματέας) ο Σαλτογιάννης Χρήστος.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA