Ιδρύθηκε Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥΡΙΖΑ στις Φυτείες - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Ιδρύθηκε Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥΡΙΖΑ στις Φυτείες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο.Μ. ΦΥΤΕΙΩΝ: Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει..!

Στη δύσκολη και πρωτοφανή πολιτική συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας, πολίτες του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Φυτειών ίδρυσαν Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥΡΙΖΑ με έδρα τις Φυτείες. Στην ιδρυτική συνέλευση της Ο.Μ. παρευρέθη κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως η πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για την πλήρη ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας, για τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών και την έξοδο της ελληνικής κοινωνίας από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση των τελευταίων μνημονιακών ετών, ενώνει την μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Φυτειών, αποτελούμενη από νέους κατά το πλείστον πολίτες, αγωνίζεται για την ανάσχεση του κατήφορου που περιήλθε η περιοχή μας και τη δρομολόγηση μιας νέας προοπτικής για την τοπική μας κοινωνία, στο πλαίσιο μια συνολικής εκκίνησης της χώρας.

Κατά την ιδρυτική γενική συνέλευση, ομόφωνα ορίστηκε πενταμελής Συντονιστική Επιτροπή (Γραμματεία) αποτελούμενη από τους: Ζανιά Δημητρη, Σαλτογιάννη Χρήστο, Μπέτση Γιάννη, Χατζηζαφειρίου Νατάσσα και Γκούμα Σταύρο.

Ομόφωνα ορίστηκε Συντονιστής (Γραμματέας) ο Ζανιάς Δημήτρης και Αναπληρωτής Συντονιστής (Γραμματέας) ο Σαλτογιάννης Χρήστος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ