Σε τίτλους :
Αρχική » » Οι ακαδημίες του Αίολου Αστακού φιλοξένησαν αυτές το Μεσολογγίου (φώτο)

Οι ακαδημίες του Αίολου Αστακού φιλοξένησαν αυτές το Μεσολογγίου (φώτο)

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015, 10:08 | 0 σχόλια

Χθες Κυριακή 7/6/15 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης του Αστακού οι ακαδημίες της ομάδος του Αίολου φιλοξένησαν αυτές του Μεσολογγίου.

Τα τμήματα μίνι των ακαδημιών με σύνολο 75 παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ μαζί με τους προπονητές τους χάρισαν σε όλους όσους βρέθηκαν στο κλειστό σήμερα, ωραίες εικόνες γεμάτες αθλητικό πνεύμα και φυσικά πολλά καλάθια.

Η συνεργασία με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, τις ακαδημίες του και τους ανθρώπους του, φέρνει πιο κοντά της δυο πόλεις και φυσικά θα υπάρχει και συνέχεια αυτής.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, τους γονείς που ήρθαν σήμερα στο κλειστό, τους αθλητές και αθλήτριες και σαν ομάδα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Κυριακή 14/6/15 από την πόλη της Λευκάδος, στην οποία η ακαδημία μας έχει την χαρά και τιμή να είναι καλεσμένη στην τελετή λήξης των ακαδημιών της πόλης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA