Οι ακαδημίες του Αίολου Αστακού φιλοξένησαν αυτές το Μεσολογγίου (φώτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Ιουνίου 2015

Οι ακαδημίες του Αίολου Αστακού φιλοξένησαν αυτές το Μεσολογγίου (φώτο)

Χθες Κυριακή 7/6/15 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης του Αστακού οι ακαδημίες της ομάδος του Αίολου φιλοξένησαν αυτές του Μεσολογγίου.

Τα τμήματα μίνι των ακαδημιών με σύνολο 75 παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ μαζί με τους προπονητές τους χάρισαν σε όλους όσους βρέθηκαν στο κλειστό σήμερα, ωραίες εικόνες γεμάτες αθλητικό πνεύμα και φυσικά πολλά καλάθια.

Η συνεργασία με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, τις ακαδημίες του και τους ανθρώπους του, φέρνει πιο κοντά της δυο πόλεις και φυσικά θα υπάρχει και συνέχεια αυτής.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, τους γονείς που ήρθαν σήμερα στο κλειστό, τους αθλητές και αθλήτριες και σαν ομάδα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Κυριακή 14/6/15 από την πόλη της Λευκάδος, στην οποία η ακαδημία μας έχει την χαρά και τιμή να είναι καλεσμένη στην τελετή λήξης των ακαδημιών της πόλης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad