Παναγιώτης Στάϊκος: Η απάντηση μου στις όψιμες ευαισθησίες του ΙΣΑ Θεσσαλονίκης - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Παναγιώτης Στάϊκος: Η απάντηση μου στις όψιμες ευαισθησίες του ΙΣΑ Θεσσαλονίκης

Η απάντηση μου στις όψιμες ευαισθησίες του ΙΣΑ Θεσσαλονίκης είναι:

Το δικό μου Ιατρείο όπως πάντα έτσι και σήμερα, αλλά και στο μέλλον, για όσο ο θεός και οι δυνάμεις μου το επιτρέπουν να είναι ανοικτό, θα έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του μέρα και νύχτα και για όποιους δεν έχουν χρήματα!!!!

Με πολύ έκπληξη διάβασα την πάρα κάτω ανακοίνωση του ΙΣΑ Θεσσαλονίκης:

«Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με δεδομένο ότι από σήμερα το πρωί ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καλούμαστε όλοι στην έκτακτη αυτή περίσταση να συμπεριφερθούμε ανάλογα.

Τις επόμενες ημέρες, όλοι εμείς, οι ιατροί της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει με ηρεμία , ψυχραιμία, νηφαλιότητα και συγκατάβαση να συνεχίσουμε την άσκηση των καθηκόντων μας.

Λαμβάνοντας υπόψη την έκτακτη οικονομική δυσκολία των συμπολιτών μας, το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί να εξυπηρετείτε - στο διάστημα αυτό - τους ασθενείς κανονικά χωρίς να λαμβάνετε αμοιβή από όσους αδυνατούν και έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών.»


Δείτε τη ΕΔΩ.

Και ομολογώ ότι την βρήκα πολύ φαρισαϊκή και θεατρινίστικη.

Ερωτώ λοιπόν; Που ήσαν οι Ιατρικοί Σύλλογοι τόσα χρόνια, που ναι μεν ήταν ανοικτά τα ΑΤΜ, αλλά για 500.000 ανέργους πριν τα μνημόνια και 1.500.000 σήμερα, που ουσιαστικά δεν είχαν και τότε χρήματα;

Τι έκαναν, όταν κάποια μέλη τους παίρνανε 100 ή 200 Ευρώ επίσκεψη ή ακόμα χειρότερα κάποιοι άλλοι έπαιρναν φακελάκια στα Νοσοκομεία μερικών χιλιάδων Ευρώ; Κάποιοι δε, εάν δεν τους έσκαγαν ολόκληρο το ποσόν δεν τους χειρουργούσαν. (Και τι σύμπτωση πριν από λίγα λεπτά ασθενής, ο οποίος βγήκε σήμερα, μου είπε πως ήταν πολύ ευχαριστημένος που πλήρωσε φακελάκι σε Νοσοκομείο της Αθήνας μόνο 2.700 Ευρώ, για μια αντικατάσταση καρδιακής βαλβίδας.)

Οι περισσότεροι Ιατρικοί Σύλλογοι της Χώρας τον Δεκέμβρη του 2012, όταν ο ΕΟΠΥΥ μας κάλεσε να υπογράψουμε τις συμβάσεις με μικτή αμοιβή 10 Ευρώ για επίσκεψη, μας απειλούσαν άκουσον –άκουσον με διαγραφή, γιατί έλεγαν πως ξεφτιλίζαμε το επάγγελμα παίρνοντας 6,5 Ευρώ καθαρά. Θυμάμαι στην Γενική Συνέλευση του ΙΣΑ Μεσολογγίου, ότι ο μοναδικός από όλα τα μέλη του Συλλόγου που τοποθετήθηκε υπέρ της υπογραφής της Σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ, ήταν ο γράφων .!!!!

Και αντί να πιέσουν την πολιτεία να εξετάζονται όλοι οι ασθενείς με τον ΕΟΠΥΥ δωρεάν και όχι μόνο 200 ασθενείς κάθε μήνα, έκαναν γαργάρα για να χτυπάνε τις κατοστάρες και διακοσάρες Ευρώ για επίσκεψη.

Ασκώ 37 χρόνια Ιατρική. Είναι γνωστό σε όλο το Ξηρόμερο, ότι στα 13 χρόνια που ασκώ Ιδιωτική Ιατρική η πόρτα του Ιατρείου μου ήταν πάντα ανοιχτή μέρα και νύχτα, για εξέταση,για καρδιογράφημα, για υπερηχογράφημα ή ότι χρειαζόταν για όποιον δεν είχε χρήματα και θα εξακολουθήσει να είναι πάντα ανοιχτή, όχι μόνο γι’ αυτές τις δύσκολες ημέρες, αλλά όσο ο θεός και οι δυνάμεις μου μου επιτρέπουν να ασκώ την Ιατρική, ανεξάρτητα από το πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες και θα τελειώσουν τα μνημόνια.

Και με αυτό πιστεύω, ότι δεν κάνω τίποτα πάρα πάνω από πού είναι επιβεβλημένο, από αυτό που λέγετε πραγματική αγάπη για την ΙΑΤΡΙΚΗ και ασφαλώς δεν χρειάζεται κανένα ευχαριστώ.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Αστακός 30/6/2015
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ