Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον Αστακό.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε:

  • Άφιξη προσκεκλημένων
  • Ομιλία Προέδρου Κοινωφελούς Επιχείρησης Γεωργούλα Κωνσταντίνο Χαιρετισμός Δημάρχου Γαλούνη Ερωτόκριτο
  • Ακολουθούν χαιρετισμοί
  • Ενημέρωση για τις προϋποθέσεις ίδρυσης Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών από τον Συγγούνη Γεώργιο
  • Ενημέρωση για το πόσο ωφέλιμη είναι η συμμετοχή των παιδιών στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αστακού Ζαγκότα Βασίλειο
  • Ενημέρωση λειτουργίας από την Διευθύντρια των ΚΔΑΠ του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Κορδώνη Ρωξάνη
  • Προβολή slides
  • Ερωτήσεις – Απορίες Προσκεκλημένων
  • Τέλος εργασιών Ημερίδας
   Στην ημερίδα παρευρέθησαν εκτός των μελών του Δ.Σ. της Επιχείρησης, ο Αντιδήμαρχος Μουρκούσης Βασίλειος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τσάρκος Βασίλειος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αστακού Μάντζαρης Ελευθέριος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καραισκάκη Ξινού Αναστασία καθώς γονείς και μικρά παιδιά.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω εκδήλωση και ιδιαίτερα την Διευθύντρια των ΚΔΑΠ Ακτίου-Βόνιτσας κα Κορδώνη Ρωξάνη για την ωφέλιμη ενημέρωσή της.


   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
   ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    


    


   Δεν υπάρχουν σχόλια:

   Δημοσίευση σχολίου

   Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

   Post Top Ad

   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ