Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου καλεί σε διαμαρτυρία τους κτηνοτρόφους της περιοχής - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου καλεί σε διαμαρτυρία τους κτηνοτρόφους της περιοχής

Το Δ.Σ. του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξηρομέρου, αγωνίζεται με κάθε τρόπο στην προσπάθεια που γίνεται από τους κτηνοτρόφους να αμυνθούν σε ξένα συμφέροντα που πολεμούν το επάγγελμά μας.

Εκπρόσωποί μας σε συνεργασία με την Π.Ε.Κ. (Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων), προσπαθούν να επιλύσουν τα ζητήματα της κτηνοτροφίας της περιοχής μας μέσω Υπουργείου, Περιφέρειας και άλλων θεσμών. Για να έχουμε δύναμη, ζητάμε τη στήριξη και τον αγώνα όλων των κτηνοτρόφων της περιοχής.

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου, καλεί σε διαμαρτυρία τους κτηνοτρόφους της περιοχής στις 19/6/2015 και ώρα 10:00 π.μ. στη Δ.Ο.Υ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Διαμαρτυρόμαστε:

1. Για τον υψηλό ΦΠΑ 23% στα αγροεφόδια
2. Για τη φορολόγηση των επιδοτήσεων και των σχεδίων βελτίωσης με 13%
3. Ζητάμε αφορολόγητο στις 30.000,00 €


Ο πρόεδρος
Γρίνος Θεόδωρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ