Από σήμερα ξεκινά ο «μίνι» καύσωνας - Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Ιουλίου 2015

Από σήμερα ξεκινά ο «μίνι» καύσωνας - Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία

- Τους 40 βαθμούς Κελσίου θα αγγίξει το θερμόμετρο την Τετάρτη και την Πέμπτη
- Οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σταδιακά από σήμερα Δευτέρα
- Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από Παρασκευή



Γενικά αίθριος θα είναι την Δευτέρα ο καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και στα δυτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Δευτέρα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία: 

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Νησιά Ιoνίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και το απόγευμα τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad