Σε τίτλους :
Αρχική » » Ξιφίας 4 μέτρων στα δίχτυα ψαρά έξω από τον Αστακό

Ξιφίας 4 μέτρων στα δίχτυα ψαρά έξω από τον Αστακό

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015, 10:36 | 1 σχόλια

Ξιφία 360 κιλών έπιασε στα δίχτυα του ένας ψαράς έξω από τον Αστακό.

«Καθώς έφθασα στη μέση κατά τη διάρκεια του μαζέματος του αθερινοιχτου που είχα ρίξει, ένοιωσα ξαφνικά ένα τράνταγμα δυνατό και το δίχτυ έγινε ασήκωτο. Έσκυψα να δω τι είχε γίνει και τότε άρχισε να με ταρακουνά κάτι δυνατό. Ξαναπροσπάθησα δεύτερη φορά σιγά σιγά και τότε είδα κάτι απίστευτο! Ένας ξιφίας περίπου 4 μέτρων να έχει πιαστεί για τα καλά στο δίχτυ και να προσπαθεί να ξεφύγει. Αποβάλλοντας γρήγορα την αρχική έκπληξη άρχισα να ενεργώ διαφορετικά. Το έφερα σιγά σιγά στο σκάφος μου και το έδεσα για να είμαι σίγουρος ότι δεν φύγει», περιέγραψε ο
ο ψαράς Στέφανος Λύσαρης που ενώ είχε ρίξει τα δίχτυα του έξω από τον Αστακό για να βγει το μεροκάματο αντίκρισε το υπέροχο αλλά και πρωτόγνωρο παράλληλα θέαμα... Ένας ξιφίας 4μ. και βάρος 360 κιλά. Σπάνιο για ψαρά στα μέρη μας να έχει ψαρέψει τέτοιο είδος.

Πρώτη φορά μου είπαν ψαράδες έχει αλιευθεί τόσο μεγάλο κήτος είτε ακούσια είτε εκούσια, αλλά και πρώτη φορά εμφανίζεται αυτό το είδος ψαριού στα νερά μας.

Τελικά ο παράξενος ξιφίας μεταφέρθηκε σε αποθήκη που διατηρεί ο ψαράς και αφού τεμαχίστηκε ένα μέρος μοιράστηκε σε φίλους και ένα άλλο έγινε μεζές στα ουζάδικα της περιοχής.

Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Αυγούστου 2015 - 6:11 μ.μ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΙΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΙΤΗ.

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA