Σε τίτλους :
Αρχική » » Συγχώνευση του παιδικού σταθμού Καραϊσκάκη με του Αστακού

Συγχώνευση του παιδικού σταθμού Καραϊσκάκη με του Αστακού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015, 12:20 | 1 σχόλια

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου που έγινε την Παρασκευή 24/7 τρίτο θέμα συζήτησης ήταν: ''ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΔΟΜΩΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»''.

Εκεί υπήρξε μία ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μουρκούση, όπου παρουσίασε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού στο Καραϊσκάκη είναι ασύμφορη οικονομικά στον Δήμο και έκανε πρόταση να υπάρξει συγχώνευση με τον Παιδικό Σταθμό Αστακού (άρα ουσιαστικά κλείσιμο του παιδικού σταθμού), κάτι που ψηφίστηκε τελικά και από το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία. Ο Παιδικός Σταθμός στα χαρτιά θα παραμείνει για παν ενδεχόμενο στο μέλλον.

Επίσης ο κ. Μουρκούσης ανάφερε ότι παρότι ο Δήμος έχει κάνει αίτημα για 13 εργαζομένους για τους παιδικούς σταθμούς, με αυτή την συγχώνευση ενδέχεται να πάρει και λιγότερους.Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Ιουλίου 2015 - 3:30 μ.μ.

υπεγραψε και ο πανταζης την αποφαση ;

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA