Συγχώνευση του παιδικού σταθμού Καραϊσκάκη με του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Ιουλίου 2015

Συγχώνευση του παιδικού σταθμού Καραϊσκάκη με του Αστακού

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου που έγινε την Παρασκευή 24/7 τρίτο θέμα συζήτησης ήταν: ''ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΔΟΜΩΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»''.

Εκεί υπήρξε μία ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μουρκούση, όπου παρουσίασε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού στο Καραϊσκάκη είναι ασύμφορη οικονομικά στον Δήμο και έκανε πρόταση να υπάρξει συγχώνευση με τον Παιδικό Σταθμό Αστακού (άρα ουσιαστικά κλείσιμο του παιδικού σταθμού), κάτι που ψηφίστηκε τελικά και από το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία. Ο Παιδικός Σταθμός στα χαρτιά θα παραμείνει για παν ενδεχόμενο στο μέλλον.

Επίσης ο κ. Μουρκούσης ανάφερε ότι παρότι ο Δήμος έχει κάνει αίτημα για 13 εργαζομένους για τους παιδικούς σταθμούς, με αυτή την συγχώνευση ενδέχεται να πάρει και λιγότερους.



1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad