Παναγιώτης Στάϊκος: Ψηφίζω ΝΑΙ στο δημοψήφισμα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Ιουλίου 2015

Παναγιώτης Στάϊκος: Ψηφίζω ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

Το δημοψήφισμα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προκαλέσει την πόλωση και τον διχασμό της κοινωνίας.

Είχα αποφασίσει να μην κοινοποιήσω την άποψή μου.

Δεν σκοπεύω όμως να σιωπήσω στον εκβιασμό Βαρουφάκη, ο οποίος είπε πως αν επικρατήσει το ΝΑΙ, θα παραιτηθεί .

Να πάει στο καλό και να φτιάξει και το δικό του Κόμμα.

Με τους ανθρώπους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν μας χωρίζει τίποτα, αλλά σέβομαι απόλυτα την επιλογή τους, με την οποία ήλπιζαν πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

Έτσι λοιπόν εξουσιοδότησαν τον Πρωθυπουργό, να κλείσει την συμφωνία τον Φεβρουάριο, εξασφαλίζοντας την Ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας και είχε τότε και την δική μας στήριξη που δεν τον είχαμε στηρίξει (υπάρχουν τα κείμενα στο Διαδίκτυο) και όχι να υφίστανται πρωτόγνωρη ταπείνωση στις ουρές έξω από τις Τράπεζες.

Δεν έχω δικαίωμα να πω σε κανένα τι θα ψηφίσει.

Όμως επειδή έχω παιδιά και εγγόνια, που αυτή την στιγμή βρίσκονται στην Ελβετία και δεν θέλω να μείνουν εκεί για πάντα, δεν μπορώ και να κρυφτώ, αφού πιστεύω, ότι με την επικράτηση του ΟΧΙ, από εκεί που καταφέρναμε να επιβιώνουμε υφιστάμενοι τις συνέπειες των μνημονίων, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έρθουν ημέρες απόλυτης εξαθλίωσης, αφού οι δανειστές οι οποίοι δεν υποχώρησαν επί (5) πέντε μήνες, δεν φαίνεται να έχουν καμιά διάθεση να υποχωρήσουν και να είναι αναπόφευκτη η επιστροφή στην Δραχμή, η οποία θα ήταν καταστροφική για την Πατρίδα μας.

ΟΧΙ, επειδή δεν θέλω να αντικρύσω ξανά τέτοιες εικόνες εξευτελισμού, γι’ αυτό ψηφίζω ΝΑΙ, ξέροντας ότι μπορεί να στεναχωρήσω κάποιους φίλους μου, χωρίς να ξεχνώ πως στα χρόνια του μνημονίου, αλλά και πριν το μνημόνιο 500.000 πολίτες ήταν άνεργοι και τότε υπήρχαν πολίτες, οι οποίοι υφίσταντο την απόλυτη εξαθλίωση, όταν έψαχναν για τροφή στους κάδους απορριμμάτων και πρέπει ως κοινωνία να κάνουμε το πάν, για να εξαλειφθούν αυτές οι εικόνες ντροπής!!!!

Είναι πολύ σημαντικό, είτε επικρατήσει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ να μην υπάρξει διχασμός στον Ελληνικό Λαό!!!

Αστακός 2/7/2015

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ





1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad