Σήμανση της Επαρχιακής Οδού Αστακού - Καραισκάκη - Βασιλόπουλο - Αγρινίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιουλίου 2015

Σήμανση της Επαρχιακής Οδού Αστακού - Καραισκάκη - Βασιλόπουλο - Αγρινίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου ενέκρινε τις προτεινόμενες από το Αστυνομικό Τμήμα Αστακού ενέργειες για την διευκόλυνση χρηστών (οδηγών-πεζών) στην Επαρχιακή Οδό Αστακού - Καραισκάκη - Βασιλόπουλο - Αγρινίου.

Οι προτεινόμενες ενέργειες είναι:

1. Να τοποθετηθούν πινακίδες απαγόρευσης της στάθμευσης (Ρ39) και στα δύο ρεύματα των τμημάτων αυτών και συγκεκριμένα από την πρώτη οικία του χωριού Καραισκάκη έως και την τελευταία οικία του χωριού Βασιλόπουλο.

2. Να τοποθετηθούν πινακίδες (Κ16- Κίνδυνος λόγω συχνής κίνησης παιδιών) στα σχολεία της περιοχής, ήτοι δύο (2) για το νηπιαγωγείο και δύο (2) για το Δημητρούκειο.

3. Να τοποθετηθούν δύο (2) πινακίδες (Π58- Αρχή σε κατοικημένη περιοχή), προ του
Καραϊσκάκη (από Αστακό) και προ του Βασιλόπουλου (από Αγρίνιο).

4. Αντιδιαμετρικά δε αυτών να τοποθετηθούν δύο (2) πινακίδες (Π59- Τέλος περιοχής
κατοικίας), ήτοι μετά το Βασιλόπουλο (από Αστακό) και μετά το Καραισκάκη (από Αγρίνιο).

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ.


1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad