Χωρίς εφημερία σήμερα το Κέντρο Υγείας Αστακού! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιουλίου 2015

Χωρίς εφημερία σήμερα το Κέντρο Υγείας Αστακού!

Μία δυσάρεστη πληροφορία μάθαμε πριν από λίγο. Πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα το Κ.Υ. Αστακού δεν εφημερεύει (για του Μύτικα ούτε συζήτηση, αυτό είναι δεδομένο από πέρυσι ότι δεν εφημερεύει ποτέ).

Αυτό συνέβη γιατί ενώ μέχρι τώρα, με πολύ κόπο κατάφερνε να βγαίνει το μηνιαίο πρόγραμμα εφημεριών με τους γιατρούς του Κ.Υ. Αστακού, συνεπικουρούμενους από γιατρούς από γειτονικές δομές υγείας κατ' εντολή της Περιφέρειας, αυτό το δεύτερο δεν συνέβη και έτσι προέκυψαν οι τρύπες στο πρόγραμμα εφημεριών του Κ.Υ. Αστακού.

Μία ολόκληρη περιοχή (Δήμος Ξηρομέρου), με πλήθος ντόπιων και επισκεπτών αυτή την στιγμή, αν συμβεί οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό, είναι υγειονομικά ακάλυπτη!!!

Αν αυτό δεν είναι σοβαρό και δεν πρέπει να απασχολήσει τους ιθύνοντες, αλλά και τον απλό κόσμο τι να πούμε. Ο τομέας της υγείας στην περιοχή μας εκπέμπει SOS.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad