Εξοργισμένος ο Ηλίας Γεωργαλής για τις φημολογούμενες προθέσεις της Δημοτικής Αρχής, σχετικά με την διαχείριση του κοινόχρηστου χώρου στην παραλία του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιουλίου 2015

Εξοργισμένος ο Ηλίας Γεωργαλής για τις φημολογούμενες προθέσεις της Δημοτικής Αρχής, σχετικά με την διαχείριση του κοινόχρηστου χώρου στην παραλία του Αστακού

Εξοργισμένος ο επικεφαλής της παράταξης «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» κ. Ηλίας Γεωργαλής, αναφέρει στο Facebook για τις φημολογούμενες προθέσεις της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την διαχείριση του κοινόχρηστου χώρου στην παραλία του Αστακού:

«Τα παρακάτω είναι προσωπική θέση και προσωπική στάση:
Επειδή πληροφορούμαι την πρόθεση της Δημοτικής αρχής να νομιμοποιήσει με απόφαση ή του λιμενικού Ταμείου ή του Δημ. Συμβουλίου, παράνομα τραπεζοκαθίσματα και κατάληψη του Δημόσιου χώρου της παραλίας, έχω να πω το εξής: ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ κανείς σύμβουλος τέτοια μαλακία γιατί θα τα κάνω κόλαση στο επόμενο συμβούλιο. Και ειδικά αν το εξιλαστήριο θύμα είναι το υπαίθριο βιβλιοπωλείο. Η επιλεκτική νομιμότητα τέλειωσε. Τις καραμπινάτες παρανομίες και την κατάληψη της παραλίας δεν θα την αφήσουμε έτσι. Καταλάβατε κύριοι;;;» 

 
Τονίζει βέβαια ότι αυτό είναι προσωπική του θέση και στάση.



 
 

2 σχόλια:

  1. Πες τα ρε Ηλία!!!Από τότε που εκλέχτηκαν τα περισσότερα ''έργα''και αποφάσεις αφορούν τον ΣΤΡΑΤΟ.Ντροπή!!!
    Τελικά κοιτάζουν και κάνουν τα ρουσφέτια μόνο σ'εκείνους που τους υποστήριξαν.
    Μπράβο κ.Πανταζή που έδωσες αγώνα για να φύγει το πελατειακό καθεστώς του Σαμαρά!
    Α... συγνώμη που να με ακούσεις από τη Νιγηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε ! 4, 21
    Η Δικαιοσυνη ! εκμηδενιζει τις αποστασεις
    και γκεμιζει τα συνορα
    απο Αλυζια




    Η αναγνωση ! στο ... αποσπασμα
    απο Αλυζια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad