Σε τίτλους :
Αρχική » » Δυσαρέσκεια για τις κάρτες σίτισης απόρων στον Αστακό

Δυσαρέσκεια για τις κάρτες σίτισης απόρων στον Αστακό

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015, 20:51 | 0 σχόλια

Το πρόγραμμα στήριξης απόρων οικογενειών «Είναι Σημαντικό να Προσφέρεις» αποσκοπεί στη βοήθεια άπορων οικογενειών και ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2013 με πρωτοβουλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Στο πλαίσιο του προγράμματος έχουν δημιουργηθεί κάρτες αξίας 70 έως 220 ευρώ ανά οικογένεια με την ειδική σήμανση «Είναι σημαντικό να προσφέρεις».


Αναγνώστρια, σε e-mail που μας έστειλε, εκφράζει την δυσαρέσκειά της για την μη εύρεση μηχανήματος ανάγνωσης καρτών Master Card στα Σούπερ Μάρκετ του Αστακού ώστε να εξαργυρώσει τις συγκεκριμένες κάρτες.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα τα εξής:
 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΡΤ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥΣ;

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA