Σε τίτλους :
Αρχική » » Τέσσερις μεγάλοι τόνοι σε ψαράδικο στον Αστακό (φωτό)

Τέσσερις μεγάλοι τόνοι σε ψαράδικο στον Αστακό (φωτό)

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015, 18:30 | 0 σχόλια

Ήταν να μην γίνει η αρχή... Μπορεί τουρισμό να έχουμε....... άστα να πάνε, αλλά μας επισκέπτονται άλλου είδους τουρίστες οι οποίοι τελικά μένουν για πάντα εδώ (χωρίς βέβαια την θέλησή τους).

Μετά την ανεπανάληπτη ψαριά του Στέφανου Λύσσαρη πριν λίγες μέρες με τον περίπου 360 κιλών ξιφία, στο ψαράδικο του Παναγιώτη Πάσχου εκτίθονταν χθες τέσσερις μεγάλοι Τόνοι.

Τα συγκεκριμένα ψάρια έγιναν αντικείμενο για ακόμη μια φορά περιέργειας και θαυμασμού από τους Αστακιώτες αλλά και από τουρίστες που είχαν έρθει στον Αστακό με τα σκάφη τους. Αυτοί βέβαια (οι τόνοι) τεμαχίστηκαν και πουλήθηκαν στην αγορά εν αντιθέσει με τον ξιφία. Ας ελπίσουμε ότι θα τριτώσει το καλό με ακόμη μεγαλύτερες ψαριές, όσο για τον τουρισμό κάθε πέρσι και καλύτερα.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA