Χωρίς διόδια οι μετακινήσεις το Σαββατοκύριακο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Ιουλίου 2015

Χωρίς διόδια οι μετακινήσεις το Σαββατοκύριακο

Η Νέα Οδός, ανακοινώνει ότι έπειτα από σχετική οδηγία του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 3 Ιουλίου έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 6 Ιουλίου, οι διελεύσεις των οχημάτων κατηγορίας 1 και κατηγορίας 2 (δίκυκλα και ΙΧ*), από το σύνολο των σταθμών διοδίων που διαχειρίζεται η εταιρία, θα πραγματοποιούνται ΧΩΡΙΣ καταβολή διοδίων τελών.

H διαδικασία που καλούνται να ακολουθήσουν οι οδηγοί οχημάτων κατ. 1 και κατ. 2, είναι η συνήθης. Απλά, με την προσέγγιση τους στο θαλαμίσκο διοδίων, η μπάρα θα ανοίγει και θα πραγματοποιείται η διέλευση. Καθώς η μπάρα θα κατεβαίνει μετά από κάθε διέλευση, η Νέα Οδός επισημαίνει στους οδηγούς, να ανακόπτουν ταχύτητα και να αναμένουν την ολοκλήρωση της διέλευσης του προπορευόμενου οχήματος, προτού προχωρήσουν. Οι κάτοχοι πομποδεκτών FastPass, με οχήματα κατηγορίας 2, ανεξαρτήτως συνδρομητικού προγράμματος, θα μπορούν να πραγματοποιούν τις διελεύσεις τους από τις λωρίδες με την ειδική σήμανση, χωρίς να χρεώνεται ο λογαριασμός τους.

Επισημαίνεται ότι η παραπάνω ρύθμιση δεν αφορά σε οχήματα κατ. 3 και κατ. 4 (φορτηγά και λεωφορεία), τα οποία και θα έχουν στη διάθεσή τους το σύνολο των μεθόδων πληρωμής διοδίων τελών.

*Περιγραφή οχημάτων κατηγορίας 1 και 2

diodia3.jpg

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών Νέας Οδού

22950 – 26900

(Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 – 20:00 και Κυριακή 10:00 – 18:00)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad