Η Άντζελα ξαναχτυπά: «Δεν γουστάρω εγχώριο λάδι, θέλω το ελληνικό» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουλίου 2015

Η Άντζελα ξαναχτυπά: «Δεν γουστάρω εγχώριο λάδι, θέλω το ελληνικό»

Τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις σχολίασε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της.

Συνέντευξη σε μεσημεριανή εκπομπή παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου και μίλησε για το ελληνικό ζήτημα αλλά και κατά πόσο έχει επηρεάσει το δικό της επάγγελμα το κλείσιμο των τραπεζών και η επιβολή των capital controls.

H τραγουδίστρια εξήγησε πως λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων στη χώρα έχει αναγκαστεί να αναβάλλει τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις και μάλιστα σχολίασε, με τον δικό της πάντα τρόπο, το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων ημερών.

«Σαν έντιμος πολίτης λέω ότι περνάμε δύσκολα αλλά πιστεύω ότι είναι για καλό μας αυτό που γίνεται. Αρκετά αντέξαμε 5 χρόνια, μας ταλαιπώρησαν πάρα πολύ και πρέπει κάποια στιγμή να αγαπήσουμε την Ελλάδα», δήλωσε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε και τη λύπη για όλους όσοι περιμένουν στις ουρές των ΑΤΜ για να πάρουν τις συντάξεις τους ή να κάνουν την ανάληψη των 60 ευρώ, έπειτα από την επιβολή ελέγχων στις κινήσεις των καταθέσεων λίγες ώρες μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα.

«Στεναχωριέμαι και λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που τους βλέπω σε ένα ATM και λιποθυμάνε και πέφτουν κάτω αλλά δυστυχώς τι να κάνουμε, πρέπει να τα περάσουμε αυτά για να βάλουμε μυαλό», είπε.

Τέλος μίλησε για την προτίμηση της στα ελληνικά προϊόντα και είπε «Δεν μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει το λάδι μου εμένα, το ελληνικό. Δεν γουστάρω να πάρω εγχώριο, δεν θέλω να πάρω το κρέας το εγχώριο, θέλω να πάρω το ελληνικό, το δικό μου, από το χωριό μου».

Για ακόμη μία φορά η Άντζελα Δημητρίου φρόντισε να ζωγραφίσει το χαμόγελο στα χείλη των τηλεθεατών καθώς χάρισε στο κοινό της ακόμη μία «ιστορική» ατάκα αφού προφανώς δεν γνώριζε την ετυμολογία της λέξης «εγχώριο». Αλλά τι πειράζει; Όπως έχει πει και η ίδια αρκετά χρόνια πριν: «Φυσικά και κάνω λάθη. Κανείς δεν είναι άσφαλτος...»!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad