Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/7/2015 στην Ι.Π. Μεσολογγίου, στο ξενοδοχείο THEOXENIA, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας.

Το κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η δημιουργία Οργανισμού για την τουριστική προβολή του Νομού, πράγμα που εδράζεται στην πεποίθηση της αναγκαιότητας να αποκτήσει η περιοχή την αναγνωρισιμότητα που είναι απαραίτητη για την προσέλκυση επισκεπτών όχι μόνο από το εσωτερικό αλλά και από το εξωτερικό.

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης των μελών της Ένωσης, το Δ.Σ. θα λάβει τις απαιτούμενες σχετικές πρωτοβουλίες να καλέσει τους επαγγελματικούς φορείς του τουριστικού κλάδου, την Περιφερειακή Διοίκηση και τους Δήμους του Νομού για τη δημιουργία των συνεργιών που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Προβολής της Αιτωλοακαρνανίας.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ 
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ