Μέσω τραπεζικού λογαριασμού οι πληρωμές στον ΟΑΕΕ - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Μέσω τραπεζικού λογαριασμού οι πληρωμές στον ΟΑΕΕ

Εισφορές ή δόσεις ρυθμίσεων προς τον Οργανισμό, με ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής από την έναρξη της τραπεζικής αργίας και έως την 31/7/15 μπορούν να καταβληθούν έως 31/8/15

Μετά την απόφαση του Υπουργού Οικονομικών να επιτρέπεται άνοιγμα λογαριασμών για την είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών οφειλών, ο ΟΑΕΕ καλεί τους ασφαλισμένους του που δεν ήταν δυνατόν να καταβάλουν τις οφειλές λόγω των κλειστών τραπεζών, να εξοφλήσουν έως το τέλος του μηνός.

 Συγκεκριμένα, διευκρινίζει ότι εισφορές ή δόσεις ρυθμίσεων προς τον Οργανισμό, με ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής από την έναρξη της τραπεζικής αργίας και έως την 31/7/15 μπορούν να καταβληθούν έως 31/8/15.

Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να καταβάλουν την Α΄ δόση ρύθμισης, ασφαλισμένοι που έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα αίτηση υπαγωγής στην ρύθμιση Ν. 4321/15 από 22/6/15 έως 31/7/15.

Κατά τον χρόνο παράτασης πληρωμής δεν επέρχεται απώλεια ρυθμίσεων ή ευεργετημάτων.


πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ