Σε τίτλους :
Αρχική » » Μέσω τραπεζικού λογαριασμού οι πληρωμές στον ΟΑΕΕ

Μέσω τραπεζικού λογαριασμού οι πληρωμές στον ΟΑΕΕ

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015, 11:14 | 0 σχόλια

Εισφορές ή δόσεις ρυθμίσεων προς τον Οργανισμό, με ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής από την έναρξη της τραπεζικής αργίας και έως την 31/7/15 μπορούν να καταβληθούν έως 31/8/15

Μετά την απόφαση του Υπουργού Οικονομικών να επιτρέπεται άνοιγμα λογαριασμών για την είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών οφειλών, ο ΟΑΕΕ καλεί τους ασφαλισμένους του που δεν ήταν δυνατόν να καταβάλουν τις οφειλές λόγω των κλειστών τραπεζών, να εξοφλήσουν έως το τέλος του μηνός.

 Συγκεκριμένα, διευκρινίζει ότι εισφορές ή δόσεις ρυθμίσεων προς τον Οργανισμό, με ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής από την έναρξη της τραπεζικής αργίας και έως την 31/7/15 μπορούν να καταβληθούν έως 31/8/15.

Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να καταβάλουν την Α΄ δόση ρύθμισης, ασφαλισμένοι που έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα αίτηση υπαγωγής στην ρύθμιση Ν. 4321/15 από 22/6/15 έως 31/7/15.

Κατά τον χρόνο παράτασης πληρωμής δεν επέρχεται απώλεια ρυθμίσεων ή ευεργετημάτων.


πηγή


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA