Με επιτυχία η γιορτή ψαριού στον Αστακό (φώτο-βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Αυγούστου 2015

Με επιτυχία η γιορτή ψαριού στον Αστακό (φώτο-βίντεο)

Για 3η χρονιά ο επιτυχημένος Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού συνεχίζει τις εξαίρετες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Αυγούστου.

Καθοδηγούμενος από ένα δραστήριο διοικητικό συμβούλιο (όπου το γυναικείο φύλο έχει την τιμητική του) βάζει κάθε χρόνο στόχο αφενός μεν να εμπλουτίζει τις δραστηριότητες αφετέρου δε να καλυτερεύει όσες επαναλβάνονται. Με αυτόν τον τρόπο και αυτή την παρουσίαση προτρέπει τους κατοίκους του Αστακού να συμμετέχουν είτε ενεργά είτε ακόμη και με την φυσική τους παρουσία.

Έτσι και φέτος ξεκινώντας χθες βράδυ τις εκδηλώσεις με την ομολογουμένως πετυχημένη γιορτή ψαριού και με συμμετοχή τον Χορευτικό Σύλλογο Αστακού, που και αυτός εδώ και λίγα χρόνια κάνει δυναμική παρουσία με αποτέλεσμα να προσκαλείται σε μεγάλες εκδηλώσεις εντός και εκτός νομού, έφερε πολλούς Αστακιώτες αλλά και παραθεριστές να γευτούν την ψημένη σαρδέλα, να απολαύσουν το υπέροχο κρασί (όλα τα καταναλωτικά είδη ήταν προσφορά των επαγγελματιών του Αστακού) και να έρθουν στο κέφι στο τέλος, με αποτέλεσμα να αρχίσει ένα χορευτικό παραλήρημα που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ...

Κλείνοντας με το μικρο αυτό σχόλιο, υπενθυμίζω ότι οι δραστηριότητες του ΝΑΟΣ θα συνεχιστούν και μέχρι την επόμενη εβδομάδα δίνοντας μια όμορφη και ξεχωριστή νότα στον τόπο μας.

 Δείτε φωτογραφίες:



























Δείτε βίντεο:



Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες - Βίντεο: Χρήστος Μπόνης
Επεξεργασία βίντεο: GP-Digital Media

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad