Καταγγελία από το σωματείο ηλεκτρολόγων Νομού Αιτ/νίας «Ο Θαλής» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Αυγούστου 2015

Καταγγελία από το σωματείο ηλεκτρολόγων Νομού Αιτ/νίας «Ο Θαλής»

Έντονο είναι το πρόβλημα με τους ηλεκτρολόγους χωρίς άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στην περιοχή του Μύτικα Αιτ/νίας και στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου.

Άτομα που τα κύρια επαγγέλματα τους είναι ψαράδες, γεωργοί, κτηνοτρόφοι δημόσιοι υπάλληλοι ακόμη και συνταξιούχοι εκτελούν παράλληλα ηλεκτρολογικές εργασίες μη παρέχοντας καμιά ασφάλεια στον καταναλωτή και ενισχύοντας την φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα και στους λιγοστούς αδειούχους ενεργούς επαγγελματίες «κλέβοντας» στην ουσία το ψωμί τους.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ; 

Το φαινόμενο είναι απαράδεκτο έχουμε φτάσει στα όρια μας το πρόβλημα έχει διογκωθεί τον τελευταίο καιρό και θα οδηγηθούμε κι εμείς σε διακοπή εργασιών αφού 7 στις 10 δουλειές τις παίρνουν οι «μαύροι» μας είπε χαρακτηριστικά ηλεκτρολόγος της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι μέλη του σωματείου θα προχωρήσουν σε επιτόπιους ελέγχους στην περιοχή καταγγέλλοντας τυχόν συμβάντα στην αστυνομία και την εφορία ακόμη και τους καταναλωτές ιδιώτες θεωρώντας ότι είναι κι αυτοί συνυπεύθυνοι αφού αναθέτουν τις ηλεκτρολογικές τους εγκαταστάσεις σε παράνομους ηλεκτρολόγους. Εξάλλου η παράνομη ηλεκτρολογικά εγκατάσταση είναι ποινικό, ασφαλιστικό και φορολογικό αδίκημα και του καταναλωτή.

πηγή

 

2 σχόλια:

  1. και να ταν μονο με τους ηλεκτρολογους που συμβαινει αυτό ;;Το ιδιο συμβαινει και με τους υδραυλικούς !!Το χειροτερο όμως και πιο λυπιρο είναι το ανιπαρκτο κρατος!!!αυτό το κρατος που δεν ελεγχει,δεν ζηταει τιμολογια για οικοδομες,αρκειται μονο στο να στελνει χαράτσια στους νομιμους επαγκελματιες -μεχρι αφανισμου- Τετοια είναι η κατασταση που εχει φέρει το κράτος τους νομιμους επαγκελματίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ενώ οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι σκίζονται να κόβουν αποδείξεις, ξέρω γω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad