Παναγιώτης Στάϊκος: Τετέλεσται και ο δεύτερος Φοίνικας στο Ηρώον των Πεσόντων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Αυγούστου 2015

Παναγιώτης Στάϊκος: Τετέλεσται και ο δεύτερος Φοίνικας στο Ηρώον των Πεσόντων

Είναι ο τέταρτος Φοίνικας που ξεράθηκε από το Αφρικάνικο Σκαθάρι από τον Νοέμβριο , που το είχα επισημάνει και είχα παρακαλέσει να ρίξει ο Δήμος φάρμακο σε όλους.

Δυστυχώς δεν εισακούστηκε η παράκλησή μου και τώρα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία και άλλος Φοίνικας στην Νοτιοανατολική γωνία της Πλατείας, σε λίγες ημέρες θα έχει ξεραθεί τελείως.

Είναι κρίμα Φοίνικες των τεσσάρων και πέντε μέτρων, όπως φαίνεται στην φωτογραφία της Νοτιοδυτικής γωνίας της Πλατείας, οι οποίοι είχαν φροντίδα για 25 χρόνια, σε λίγο χρόνο να ξεραθούν!!!

Κύριε Δήμαρχε

Πριν από λίγο καιρό σας έδωσα συγχαρητήρια που φυτέψατε 20 Φοίνικες στα κενά της παραλίας, τους οποίους φροντίζετε με καθημερινό πότισμα.

Σήμερα κάνω έκκληση σε εσάς προσωπικά, να δώσετε εντολή για να προμηθευτεί ο Δήμος άμεσα την ποσότητα φαρμάκου που απαιτείται (ο κύριος Χολής ο οποίος έχει φυτώριο, αλλά και ο Γεωπόνος κύριος Κυριάκος πρότειναν 5 κιλά για τον καθένα, το οποίο θα πρέπει να πέσει στην ρίζα και στην καρδιά του κάθε Φοίνικα), γιατί διαφορετικά σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε ένας Φοίνικας για δείγμα στον Αστακό .

Με την ελπίδα ότι αυτή την φορά θα εισακουστεί η παράκλησή μου.

Αστακός 10/8/2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad