Παναγιώτης Στάϊκος: Ευχαριστίες για την βράβευσή μου, λόγω της προσφοράς μου ως Γιατρού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Αυγούστου 2015

Παναγιώτης Στάϊκος: Ευχαριστίες για την βράβευσή μου, λόγω της προσφοράς μου ως Γιατρού

Θερμές ευχαριστίες προς το Δ.Σ και τον κύριο Γεράσιμο Ζορμπά, Πρόεδρο του πολύ δραστήριου Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας, για την βράβευσή μου, λόγω της προσφοράς μου ως Γιατρού.

Μετά την βράβευσή μου για την προσφορά μου ως Δημάρχου Αστακού στον αθλητισμό και την κοινωνία από την Ένωση Ερασιτεχνικών Σωματείων Αιτωλ/νίας, τον Ηρακλή Αστακού και τον Πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ Αστακού κύριο Αποστόλη Πανταζή, αφού είχε προηγηθεί η βράβευσή μου από την Ιατρική Εταιρία Αθηνών για το ταξίδι μου στην γνώση και την εργασία μου από την Διδακτορική μου Διατριβή στο Σύνδρομο Sjogren, ήρθε και η βράβευσή μου από τον φίλο Πρόεδρο του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Γεράσιμο Ζορμπά για την προσφορά μου ως Γιατρού, στου οποίου την οικογένεια είμαι Γιατρός και ο παππούς του, ο μπάρμπα Γιάννης, είναι ο μεγαλύτερος ασθενής μου, 102 ετών και η χαρά και η τιμή για μένα ήταν πολύ μεγάλη.

Η βράβευση έγινε παρουσία 3.000 ατόμων, που παραβρέθηκαν στην πολύ επιτυχημένη μουσική βραδιά.

Μαζί με τις ευχαριστίες μου, εκφράζω και την ευχή μου, να συνεχίσουν την εθελοντική τους προσφορά και δράση στην Τοπική Κοινωνία με την ίδια πολύ μεγάλη επιτυχία.!!!

Εκεί σε μένα ξύπνησαν θύμισες παλιές με δυνατές συγκινήσεις στην 35χρονη πορεία μου ως Γιατρού στο Ξηρόμερο, από το περιστατικό στον κάμπο της Χρυσοβίτσας, όπου σε μια αγροικία, γονατιστός έκανα συρραφή με επιτυχία σε ασθενή, ο οποίος είχε βγει από το Νοσοκομείο μετά από εγχείρηση στομάχου και μετά από ένα δυνατό βήχα άνοιξε το τραύμα του, παθαίνοντας εκσλάχνωση (βγήκαν τα έντερα έξω), μέχρι τους 14 τοκετούς που έκανα στην περίοδο του 1980 στον Υγειονομικό Σταθμό Αστακού με πολύ πρωτόγονα μέσα, όπως το ξύλινο κοιλιοσκόπιο με το οποίο ακούγαμε τους παλμούς της καρδιάς του εμβρύου και την κατσαρόλα εμαγιέ, στην οποία βράζαμε για αποστείρωση γάντια, χειρουργικά εργαλεία και ράμματα. Κάποια από αυτά τα κορίτσια έχουν κάνει δικές τους οικογένεια και είναι και οι ίδιες μανάδες.

Αυτά και πολλά άλλα περιστατικά ήταν για μένα συγκλονιστικές εμπειρίες, που με την βοήθεια του θεού πήγαν όλα καλά.!!!

Υπάρχει όμως και ένα βραβείο, το οποίο δεν μπαίνει σε πλακέτα. Αυτό την αγάπης και εκτίμησης χιλιάδων συνανθρώπων μου, για τις οποίες τους είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων.!!

Αστακός 18/8/2015

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Dr Παναγιώτης Στάϊκος






4 σχόλια:

  1. Η ουσια ! ειναι μεσα στην ουσια και οχι στα βραβεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιος καταφερει να μπει στην ουσια ! δεν νοιαζεται για τα βραβεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ειναι η ουσια ;
    Ο Γιατρος ! εφερε με επιτυχια εις περας : 1 + 14 = 15 περιστατικα !
    Ειτε το μαθουμε εμεις , ειτε οχι , δεν αλλαζει τιποτα.
    .Το καλο εγινε ! Ολα τα αλλα ειναι περιττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ουσια ειναι , οτι : ο Γιατρος μας ! Κυριος Παναγιωτης Σταικος !
    Ειναι καταξιωμενος Γιατρος και αγωνιστης της κοινωνιας μας !
    Ολα τα αλλα ειναι : περιττα και μη ουσιαστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad