Π. Στάϊκος: Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του ΝΑΟΑΣ και ευχαριστίες στον φίλο Αποστόλη Πανταζή - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Π. Στάϊκος: Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του ΝΑΟΑΣ και ευχαριστίες στον φίλο Αποστόλη Πανταζή

Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Αστακού κυρία Πανωραία Πανταζή για την άψογη οργάνωση των πολύ ωραίων καλοκαιρινών δράσεων- εκδηλώσεων του ομίλου, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με την ωραία μουσική βραδιά που γλέντησαν κάτοικοι και επισκέπτες, στην οποία τραγούδησε η νέα ταλαντούχος τραγουδίστρια Άννη Μπακομηχάλη, της οποίας ο παππούς ήταν συνεργάτης μου στην πρώτη μου 8ετία στην Αυτοδιοίκηση και είχα την χαρά να μου τραγουδήσει το αγαπημένο μου τραγούδι της Αγάπης Αίματα, για το οποίο της προσέφερα μια ωραία ανθοδέσμη.

Θερμές ευχαριστίες στον φίλο μου Αποστόλη Πανταζή, ο οποίος σε εποχές δύσκολες για την Πατρίδα μας και την Κοινωνία συνεχίζει, να εκφράζει απλόχερα στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης ως επιτυχημένου επιχειρηματία, την αγάπη του για τον γενέθλιο τόπο του.

Αστακός 13/8/2015

Παναγιώτης Στάϊκος
 

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ