Εξιχνιάστηκαν δεκατρείς κλοπές σε περιοχές του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Αυγούστου 2015

Εξιχνιάστηκαν δεκατρείς κλοπές σε περιοχές του Αστακού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, (13) κλοπές σε οικίες και οχήματα σε διάφορες περιοχές του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για διακεκριμένες κλοπές και ενός ακόμα συνεργού του τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα, οι δράστες, το χρονικό διάστημα από τις (28-12-2013) μέχρι τις (31-10-2014), σε διάφορες περιοχές του Ακαρνανίας, (Μπαμπίνη, Μαχαίρα, Χρυσοβίτσα και Αγράμπελα) είχαν τελέσει δεκατρείς (13) συνολικά κλοπές (έντεκα σε οικίες και δύο σε οχήματα) κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, διάφορα έγγραφα και το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.925) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των στοιχείων που συλλέχτηκαν από τους τόπους των κλοπών ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 33χρονου δράστη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad