Δήλωση της Ντίνας Σαμαρά για την ακύρωση της υπ' αριθμ. 99/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση της Ντίνας Σαμαρά για την ακύρωση της υπ' αριθμ. 99/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου

Η ακύρωση από την αποκεντρωμένη διοίκηση της απαράδεκτης απόφασης 99/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την «Έγκριση απολογισμού Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2013 είναι η απάντηση στην επίθεση που δέχτηκα από την ηγεσία του Δήμου μη διστάζοντας μάλιστα κάποιοι να χρησιμοποιήσουν το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου.

Η απόπειρα λοιπόν ορισμένων να μου απαγγείλουν κατηγορητήριο και να με δικάσουν στο λαϊκό δικαστήριο του δημοτικού συμβουλίου, έπεσε στο κενό.

Κοιτώντας στα μάτια το 45,50 % του Ξηρομερίτικου λαού που με τίμησε με τη ψήφο του, τους δηλώνω ότι με έφεραν στη θέση αυτή για να προασπίζω τα δικαιώματα τους αλλά και τα συμφέροντα τους.

Αυτό κάνω και θα συνεχίσω να κάνω με όποιο κόστος.


Η Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης
Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωστούλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad