Σε τίτλους :
Αρχική » , » Παντελής αδιαφορία για την ελάχιστη συντήρηση του τοπικού οδικού δικτύου

Παντελής αδιαφορία για την ελάχιστη συντήρηση του τοπικού οδικού δικτύου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015, 19:20 | 0 σχόλια

Εικόνα Αρχείου
Αγρίνιο, 21.09.2015

Προς τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Ξηρομέρου

Κοινοποίηση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, μέσα μαζικής ενημέρωσης


Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Δεν χωρά καμιά αμφιβολία ότι μεγάλος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων -αν όχι πάντα θανατηφόρων- που συμβαίνουν στο επαρχιακό δίκτυο οφείλεται και στην κατάσταση των δρόμων και μάλιστα μέρος αυτής της κακής κατάστασης είναι πάρα, μα πάρα πολλές φορές όχι το οδόστρωμα αλλά η κακή ορατότητα.

Βάτα και θάμνοι κρύβουν χωρίς λόγο και αιτία την ορατότητα προς την έξοδο της στροφής. Αν συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι μόνο στα μέρη σας, μα μόνο στα μέρη σας, το τονίζω (!) είναι επιτρεπτό το σταύλισμα των αιγοπροβάτων πάνω στο δρόμο σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμα και πάνω σε τυφλές στροφές, τότε όλο αυτό κάνει την οδήγηση στα μέρη σας πραγματική ρώσικη ρουλέτα! 

Είναι μάλιστα φορές που τα βάτα έχουν εισβάλει μέχρι και πάνω από ένα μέτρο μέσα στο οδόστρωμα.
Αναφέρομαι συγκεκριμένα σε 2 διαδρομές:
1. Αστακός- Μύτικα
2. Βασιλόπουλο προς Βελά (παραλία)

Αν μη τι άλλο δεν σας φταίει κάποιο μνημόνιο ή κάποια έλλειψη κονδυλίων αν δεν κόβετε εσείς τα βάτα. Κινούμαι πάνω από μια δεκαετία σε αυτούς τους δρόμους και ποτέ δεν έγινε καμία συντήρηση των δρόμων αυτών. Απλά αδιαφορείτε πλήρως για την ασφάλεια των πολιτών.

Και κάτι ακόμα:
Η άσφαλτος στα πρώτα μέτρα μετά το Βασιλόπουλο προς Βελά, από την διαδρομή που γράφει προς Βλιζιανά, έχει φαγωθεί τόσο πολύ από τη μια πλευρά του δρόμου με αποτέλεσμα που όταν συναντιούνται δύο αυτοκίνητα, το ένα να πρέπει να εισέλθει στο χωμάτινο χαντάκι για να μπορέσει να διέλθει. Δεν μπορείτε να το επιδιορθώσετε;;;
Ο όγκος των αυτοκινήτων σε αυτόν τον δρόμο έχει αυξηθεί πάρα πολύ, δεδομένου ότι κάποιος γλιτώνει αρκετά χιλιόμετρα όταν θέλει από το Αγρίνιο να φτάσει στον δημοφιλή προορισμό του Μύτικα και τις παρακείμενες παραλίες του.

Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας. Έχω μάλιστα σκοπό να δημοσιεύσω σύντομα και παραστατικότατες φωτογραφίες.

Με τιμή,
Χρήστος Παππάς

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA