Σε τίτλους :
Αρχική » » Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: «Συγχαρητήρια» στον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μουρκούση

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: «Συγχαρητήρια» στον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μουρκούση

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015, 20:44 | 0 σχόλια

Η Συμπολιτεία συγχαίρει τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μουρκούση, γιατί εξ αιτίας των διαπραγματευτικών του ενεργειών έργο που είχε πιστωθεί 6.500 € ανατέθηκε μόνο με 4.980 €, σε δημοτικό σύμβουλο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου.

Ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής τέτοια δείγματα σεβασμού του δημοσίου χρήματος και δεοντολογίας πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν φάρο που θα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πορείας για την αναδημιουργία του τόπου.

Υ.Γ. 1: Για όσους δεν γνωρίζουν ένας δημοτικός σύμβουλος μπορεί να αναλαμβάνει έργα του Δήμου μέχρι 5.000 €, που σημαίνει ότι το γλυτώσαμε το εικοσάρικο και αυτό όπως είπαμε πιστώνεται στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου.
Υ.Γ. 2: Εμπεδώσαμε τι εννοούσε ο Δήμαρχος όταν στην τελευταία επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έλεγε ότι το σύστημα που εκπροσωπεί θα είναι πάντα πρώτο κι εμείς τελευταίοι.
Υ.Γ. 3: Να αντιληφθούν οι ενδιαφερόμενοι, ότι μία ανάθεση δεν ελέγχεται μόνο από άποψη νομιμότητας, αλλά και πολιτικά, ως πράξη. Αν νομίζουν ότι θα εκμαυλίσουν ολόκληρη την κοινωνία ή ότι θα κάνουν δημόσιες σχέσεις και μάλιστα αυτή τη φορά με ξένα κόλλυβα κάνουν λάθος και θα το αντιληφθούν σύντομα.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA